tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με 25 αθλητές ο σύλλογος "Εν σώματι υγιεί" στον μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης

pinakas onoma

Την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, θα διεξαχθεί ο 10ος -επετειακός- Διεθνής Μαραθώνιος "Μεγας Αλέξανδρος" και οι Δρόμοι Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ και 10.000μ και 1.000μ για παδιά Δημοτικών Σχολείων. Τον αγώνα διοργανώνει ο Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την υποστήριξη της τοπικής επιτροπής και των εμπλεκόμενων με τους αγώνες δήμους.

Το Αθλητικό Σωματείο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" Βέροιας, συμμετέχει και στους τρεις αγώνες με συνολικά 25 δρομείς, γιορτάζοντας ουσιαστιικά τον ένα χρόνο από την πρώτη εμφάνιση της ομάδας που ήταν στον αντίστοιχο περσινό αγώνα με 17 δρομείς.

"Αναλυτικά συμμετέχουμε με 1 δρομέα στον Μαραθώνιο, 15 δρομείς στα 10.000μ και 9 δρομείς στα 5.000μ.
Για τρίτη φορά συμμετέχει μαζί μας μαζικά η ομάδα των Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Referee Team) με επικεφαλής τον Διαιτητή της Superleague Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, ενώ επικεφαλής της ομάδας στα 5.000μ ορίστηκε η δρομέας μας Χρυσάνθη Σούγκαρη, ενώ συντονιστής και επικεφαλής του συνόλου των δρομέων είναι ο Πρόεδρος του "Εν Σώματι Υγιεί" Καραϊωσήφ Αλέξανδρος" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69