tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στον διεθνή Μαραθώνιο του Παρισιού έλαβε μέρος ο Βεροιώτης δρομέας Πέτρος Μηνάς

Ο Βεροιώτης δρομέας Πέτρος Μηνάς ταξίδεψε στην Γαλλία για να συμμετέχει στον διεθνή Μαραθώνιο του Παρισιού.

Βρέθηκε στην πόλη του φωτός μαζί με περίπου 60.000 δρομείς στον μεγαλύτερο μαραθώνιο της Ευρώπης ο οποίος είναι ο 2ος πολυπληθέστερος παγκοσμίως σε συμμετοχές μετά από αυτόν της Νέας Υόρκης. Ο αγώνας έλαβε χώρα στην Γαλλική πρωτεύουσα σήμερα Κυριακή 3 Απριλίου 2022. Είχε αφετηρία στην εμβληματική Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων και ο τερματισμός βρισκόταν στη λεωφόρο Foch, στην Αψίδα του Θριάμβου.

minas pet parisi 2

Ο Schneider Electric Marathon de Paris είναι διάσημος για την απαράμιλλου ομορφιάς διαδρομή η οποία έχει πολλές εναλλαγές περιβάλλοντος καθώς διασχίζει την καρδιά του Παρισιού όπως επίσης και τα περιαστικά δάση της πόλης.

Η διαδρομή περιελάμβανε τα περισσότερα από τα παγκοσμίως διάσημα ορόσημα του Παρισιού, όπως την Αψίδα του Θριάμβου, την πλατεία Ομονοίας, την πλατεία Βαντόμ, την πλατεία Βαστίλης, την όπερα Γκαρνιέ , το δάσος της Βενσέν, διασχίζει παραποτάμια τον Σηκουάνα, διέρχεται από τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων και τον Πύργο του Άιφελ όπως επίσης στα τελευταία χιλιόμετρα μπαίνει και στο δάσος της Βουλώνης.

Στα αποτελέσματα, ο Πέτρος Μηνάς έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και τερμάτισε σε 2:46:45, και διατηρείται στην λίστα με τους καλύτερους Μαραθωνοδρόμους της Ελλάδας, προσθέτοντας άλλον έναν διεθνή Μαραθώνιο στο ενεργητικό του.

Την τρέχουσα χρονική στιγμή, με τις δυσκολίες που επικρατούν, αξίζουν συγχαρητήρια στον Έλληνα δρομέα από την Βέροια που συμμετείχε σε έναν διεθνή Μαραθώνιο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69