tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σε δυο αγώνες ο Κ. Τέγος του Κένταυρου Νάουσας

Σε δύο διαφορετικούς αγώνες τρεξίματος πήρε μέρος τις τελευταίες εβδομάδες ο αθλητής του Α. Σ. Π. Τ. Κενταύρου Νάουσας κ. Κώστας Τέγος.

Στον γύρο της Λίμνης των Ιωαννίνων (Lake Run), αγώνα ασφάλτου μήκους 30 χιλιομέτρων ο οποίος έγινε στα Ιωάννινα στις 19 Σεπτεμβρίου. Ο αγώνας αυτός χαίρει μεγάλης εκτίμησης από όλους τους δρομείς και είναι ευκαιρία για μία δρομική γιορτή. Συγκεντρώνει πολύ κόσμο από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και για την πόλη των Ιωαννίνων είναι μία αθλητική εκδήλωση που ομορφαίνει την περιοχή για ένα Σαββατοκύριακο και γεμίζει ξενοδοχεία και μαγαζιά με αθλητές αλλά και με τις οικογένειες τους. Στον αγώνα αυτόν λοιπόν των 30 χιλιομέτρων ο Κ. Τέγος τερμάτισε σε 2 ώρες :52' :08".

Στις 3 Οκτωβρίου ο συμπολίτης μας πήρε μέρος σε έναν ακόμα αγώνα με διαφορετικό χαρακτήρα. Έναν αγώνα ορεινού τρεξίματος που έγινε στους Παλιούς Πόρους στον Ανατολικό Όλυμπο με το όνομα "Purlia Race" (το παλιό όνομα του χωριού) . Έναν αγώνα με πολλές ανηφόρες αλλά την χαρά να τρέχεις στο βουνό με ότι συνεπάγεται αυτό. Ο Κώστας σε αυτό τον αγώνα απόστασης 11 χιλιομέτρων τερμάτισε σε 1 ώρα και 23'.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69