tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρώτη η Κολοκυθά σε ημερίδα κλειστού στίβου στην Θεσσαλονίκη

kolokitha

Την πρώτη θέση στο μήκος, με επίδοση 6,18 μέτρα κατέκτησε η Έφη Κολοκυθά της Αλεξάνδρειας στην ημερίδα κλειστού στίβου στην Θεσσαλονίκη. Σε καλή κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται ο Κώστας Μπανιώτης, που ξεπέρασε με χαρακτηριστική ευκολία τα 2,25 μ., λίγες μέρες από το 2,28 μ., στην Μόσχα. Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου δείχνει σε θέση να κυνηγήσει επιδόσεις πάνω από τα 2,30 μέτρα. Στο ίδιο αγώνισμα, ο Γιώργος Τεσσαρομάτης σημείωσε 2,14 μ., επίδοση που είναι δύο εκατοστά κάτω από το ατομικό του ρεκόρ.

Πανελλήνιο ρεκόρ στη σφαιροβολία εφήβων σημειώθηκε όταν ο Κυριάκος Ζώτος έστειλε τη σφαίρα στα 17,87 μ. και βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ που ανήκε στον Νίκο Ποτουρίδη από τις 5 Μαρτίου του 2005 με 17,45 μέτρα.

Ο αθλητής του Δημήτρη Μιχελαράκη κατέλαβε την δεύτερη θέση στο αγώνισμα πίσω από τον Λατιφλάρι, που είχε βολή στα 18,06 μέτρα, ωστόσο η επίδοση του δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως πανελλήνιο ρεκόρ, καθώς δεν έχει πάρει την ελληνική υπηκοότητα.

Βολή καλύτερη από το οριο συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, πέτυχε στο ίδιο αγώνισμα η Ελιζαμπέλα Τζένκο με 14,96 μ., όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων, σημείωσε στη σφαιροβολία ο Χρήστος Μουλιστάνος με 18,55.

Στα 60 μ. εμπ. ο Κώστας Δουβαλίδης σε ρυθμό προπόνησης τερμάτισε σε 7,82., μπροστά από τον Κύπριο Τραίκοβιτς (7.90.). 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69