tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρωτιές για Κολοκυθά, Λογδανίδη, Μπόφτση στο διασυλλογικό

Το καλύτερο ντεμπούτο της σε θερινή σεζόν πραγματοποίησε η Εφη Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρεια), που "προσγειώθηκε" στα 6,41 μ. (0,4) στο μήκος και έδειξε να έχει επανέλθει πλήρως μετά τον τραυματισμό του χειμώνα. Η αθλήτρια του Μάκη Πάντου άφησε στη δεύτερη θέση την Ιωάννα Ιωάννου (ΓΕ Νάουσας) με 5,98 μ. (-0,2), στους αγώνες του διασυλλογικού πρωταθλήματος που διεξήχθησαν στο Καυτατζόγλειο. Στην 6η θέση η Ίλζε Λογδανίδου με 5,52.

Ο Ναουσαίος Παύλος Μπόφτσης (ΓΣ Ηρακλής) ξεκίνησε τη χρονιά με 16,00 μ. στο τριπλούν. Την πρώτη θέση στα 110μ με εμπόδια κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Λογδανίδης της ΓΕ Νάουσας με 15,62, ενώ ο Γιώργος Στεφανής κατετάγη δεύτερος στο ύψος με 1,86. Η Ιλζε Λογδανίδου της ΓΕ Νάουσας τερμάτισε 2η στα 100μ με εμπόδια με 14,92 και η Ευδοξία Λίγγου 4η με 16,94.

Στο ακόντιο, οι αθλήτριες της Αλεξάνδρειας Ιωάννα Μπαγιώκα και Κυριακή Χουτζοπούλου πήραν την 4η και την 6η θέση αντίστοιχα ενώ η Ιωάννα Στεφανή της ΓΕ Νάουσας 7η.

Στο πένταθλο παγκορασίδων Α', είχαμε πρωτιά για την Φίλιππο με τις Τάνια Πίσκου, Φωτεινή Καγκελίδου, Έλενα Δοξοπούλου, Φωτεινή Καγκελίδου, Ελένη Λύχνα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69