tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χαμόγελα και αισιοδοξία λίγο πριν το ταξίδι για το Μπουένος Άιρες

Το ταξίδι στο μακρινό Μπουένος Άιρες ξεκίνησε σήμερα για τα μέλη της ολυμπιακής ομάδας, που θα συμμετάσχουν τους 3ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.

Αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ18 θα διεκδικήσουν τη διάκριση σε μια διοργάνωση με μεγάλο ενδιαφέρον, στην οποία μετέχει το μέλλον του παγκόσμιου αθλητισμού.

Η ομάδα του στίβου αποτελείται από 13 αθλητές και αθλήτριες, παιδιά που προέρχονται από τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στο Γκιορ και την Παγκόσμια Γυμνασιάδα.

Τα μέλη της αποστολής μας ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετα και αισιόδοξα για την παρουσία του στη διοργάνωση. "Έχω προετοιμαστεί καλά, το επίπεδο θα είναι υψηλό ωστόσο θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό", είπε η Σπυριδούλα Καρύδη, που στο Γκιορ ήταν τρίτη στο μήκος. "Στη διάρκεια του καλοκαιριού αντιμετώπισα έναν τραυματισμό, ωστόσο κατάφερα να κάνω την προπόνηση που έπρεπε", είπε από την πλευρά της η Σταυρούλα Κοσμίδου, που στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. "Είμαι χαρούμενη που θα πάρω μέρος στη διοργάνωση και σίγουρα θα προσπαθήσω να απολαύσω την κάθε στιγμή. Ωστόσο πάμε για αγώνες και θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό", είπε η Ελίνα Τζένγκο. Μετάλλιο στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα του Γκιορ είχαν κατακτήσει τόσο ο Γεράσιμος Καλογεράκης στον ακοντισμό, όσο και η Ολγα Φιάσκα στα 5.000 μ. βάδην, δύο παιδιά που έχουν προετοιμαστεί και είναι σε θέση να διεκδικήσουν και πάλι το βάθρο των νικητών.

Στο αεροδρόμιο, προκειμένου να ευχηθεί καλή επιτυχία στην ελληνική αποστολή βρέθηκε και ο Υπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλείαδης, ο οποίος δήλωσε: "Είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που καταφέρνουμε να στέλνουμε μια τόσο μεγάλη αποστολή, ήταν πολύ δύσκολο και για τις ομοσπονδίες και την Ολυμπιακή μας Επιτροπή και για μας. Μέσα σε δύσκολες συνθήκες δουλεύουμε, όμως, είμαστε μόνο αισιόδοξοι βλέποντας τα χαμόγελα των παιδιών, καθώς παίρνουμε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε. Είναι η επόμενη γενιά, που θα μας κάνει περήφανους. Η γενιά που έχει βγει από την κρίση, που έχει δώσει μεγάλες μάχες κι αυτή και οι οικογένειες τους για να ανταπεξέλθουν και να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπάνε. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να είμαστε μαζί τους, θα είμαστε μαζί τους", είπε αρχικά ο Υπουργός και συμπλήρωσε σχετικά με το πως μπορεί να στηριχθεί η νέα γενιά: "Υπάρχουν πολλές σκέψεις, υπάρχει σχεδιασμός, νομίζω πως έχει φτάσει η ώρα να κάνουμε πράξη ορισμένες από τις ιδέες. Σιγά σιγά με μέτρο, να δημιουργήσουμε συνθήκες για αυτά τα παιδιά, όχι μόνο τώρα που είναι αθλητές, αλλά και όταν τελειώσουν την αθλητική τους σταδιοδρομία. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για εμάς και το επόμενο διάστημα θα πάρουμε όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες".

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε και ο εθνικός προπονητής Κ18, Απόστολος Αποστολόπουλος. "Η ομάδα αποτελείται από 13 ικανά παιδιά, τα οποία στη διάρκεια της σεζόν κατάφεραν να διακριθούν στις διοργανώσεις της κατηγορίας τους. Εχουν μπροστά τους μια σπουδαία εμπειρία, στην οποία είμαι σίγουρος πως όχι μόνο θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά θα αποτελέσει για αυτά οδηγό για το μέλλον", είπε.

Τα αγωνίσματα του στίβου θα γίνουν 11 με 17 Οκτωβρίου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69