tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρωταθλήτρια και στον ακοντισμό η Υφαντίδου

Το ταλέντο της Σοφίας Υφαντίδου στον ακοντισμό είναι γνωστό εδώ και χρονιά. Σήμερα στην πρώτη ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος στην Πάτρα, η έμπειρη αθλήτρια των συνθέτων κατάφερε να πετύχει μια σπουδαία επίδοση.

Για την ακρίβεια έστειλε το ακόντιο στα 59,23μ. και έγινε η 4η Ελληνίδα όλων των εποχών στην Ελλάδα στον ακοντισμό και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, που ήταν 57,50 μέτρα. Η αθλήτρια από τη Βέροια πανηγύρισε τον τρίτο της τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αφήνοντας δεύτερη την Τριανταφυλλιώ Καρσά με 46,24μ. και τρίτη την Όλγα Καστανά με 48,36μ. Παράλληλα η Υφαντίδου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί κάποια στιγμή στο μέλλον αποκλειστικά με τον ακοντισμό.

Σε δήλωσή η Σοφία Υφαντίδου υπογράμμισε: «Στις προπονήσεις κάνω βολές στα 56μ., επομένως περίμενα να κάνω ρεκόρ εδώ. Ο προπονητής μου ανέκαθεν πίστευε ότι μπορώ να ρίξω πάνω από τα 60μ. Τελικά το 59,23μ. ήρθε εδώ, προφανώς γιατί ήμουν χαλαρή. Σκέφτομαι σοβαρά να ασχοληθώ αποκλειστικά με το ακόντιο, αλλά αυτό δεν σκέφτομαι να γίνει φέτος ή του χρόνου. Για ασχοληθώ μόνο με το ακόντιο θα πρέπει να κάνω κάποιες προσαρμογές, να βάλω κάποια κιλά κάτι το οποίο με δυσκολεύει αρκετά. Κάθε φορά όπως και φέτος είδα και έπαθα το χειμώνα να φτάσω τα 56 κιλά, νομίζω όμως ότι με δεδομένο ότι θα μειωθεί ο όγκος προπόνησης θα είναι πιο εύκολο».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69