tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στα Ζαχαριάδεια το Σάββατο Υφαντίδου, Κολοκυθά

yfantidou1

Την μνήμη του Νίκου Ζαχαριάδη θα τιμήσουν αύριο οι άνθρωποι του ΑΕΤΟΥ και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, αλλά και οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στα φετινά Ζαχαριάδεια.

Στη διοργάνωση της Θεσσαλονίκης, την ευθύνη της οποίας έχουν τα δύο σωματεία και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ηρακλή, αναμένεται να σημειωθούν καλές επιδόσεις, δεδομένο του ότι έχουν δηλώσει πως θα πάρουν μέρος πολλοί αθλητές από όλη τη χώρα.

Στον ακοντισμό των γυναικών, η Σοφία Υφαντίδου θα προσπαθήσει να βελτιώσει το 53,95 μ. της Καλαμάτας, ενώ είναι πιθανό να μπει και στα 100 μ. εμπ., προκειμένου να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Στο μήκος των γυναικών η Εφη Κολοκυθά και η Ευαγγελία Γαλένη κυνηγάνε μια καλή επίδοση, που θα τους φέρει πιο κοντά σε συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων. Η Κολοκυθά έχει πετύχει φέτος 6,34 μ., ενώ η Γαλένη 6,13 μέτρα.

Η Ηλιάνα Κοροσίδου διανύει εξαιρετική σεζόν με σταθερές βολές πάνω από τα 61μ. στη σφυροβολία και δείχνει έτοιμη για το καλύτερο δυνατό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων. Στον αυριανό αγώνα θα κάνει ένα ακόμη δυνατό τεστ. Στο ίδιο αγώνισμα θα πάρει μέρος και η Αγάπη Προσκυνητοπούλου.

Ο παίδας Γιώργος Τριανταφύλλου, θα κάνει τον πρώτο του αγώνα στην Ελλάδα, μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Μπακού με άλμα στα 4,95 μ., που του έδωσε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Παίδων- Κορασίδων, ενώ στο τριπλούν ξεχωρίζει ο Παύλος Μπόφτσης.

Στην διοργάνωση είναι πιθανό να πάρει μέρος και ο Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος όμως θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή, αν θα κάτσει στο βατήρα για τα 110 μ. εμπόδια.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69