tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άλμα πάνω από τα 6μ για την Υφαντίδου στα 6α Ζαχαριάδεια, στη Θεσσαλονίκη

ifantidoy sintheta

Οι αθλητές των αλμάτων ξεχώρισαν στα 6α Ζαχαριάδεια, τα οποία έγιναν το Σάββατο στο Καυτανζόγλειο στάδιο στη μνήμη του σπουδαίου Νίκου Ζαχαριάδη. Τους αγώνες διοργάνωσε ο ΜΑΣ Αετός σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη του Συνδέσμου Βετεράνων Αθλητών Στίβου του Ηρακλή.

Ο άνεμος ήταν για μια ακόμη φορά ...πρωταγωνιστής σε μία διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη, καθώς άλλαζε συνεχώς πορεία με συνέπεια να ταλαιπωρεί, κυρίως τους αθλητές των δρόμων.

Η νεάνιδα Κωνσταντίνα Ρωμαίου, ανήμερα των γενεθλίων της κατάφερε να κλεψει τις εντυπώσεις και μετά το τριπλούν να βρεθεί πολύ κοντά στο όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ε/Ν και στο μήκος. Η αθλήτρια του Παύλου Σκορδίλη επικράτησε του αγώνα με 6.16 μ,. (2,2) είχε όμως με κανονικές συνθήκες 6,13 μ., επίδοση που απέχει μόλις δύο εκατοστά από το όριο για τη διοργάνωση της Σουηδίας. Στο ίδιο αγώνισμα η 22χρονη Ελένη- Φιλαρέτη Καλαιτζή σημείωσε 6,10 μ. (-0,9), ενώ η πρωταθλήτρια του επτάθλου Σοφία Υφαντίδου, ακολούθησε με 6,02 μ. (1,1) και έδειξε σταθερότητα σε άλματα πάνω από τα 6,00 μέτρα. Η Ρωμαίου στη διάρκεια του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος στο Αργος Ορεστικό είχε σημειώσει 6,02 μ. και αποτελούσε μέχρι σήμερα το ατομικό της ρεκόρ στο αγώνισμα.

Πολύ κοντά στο όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων βρέθηκε στο τριπλούν ο Μανώλης Μακρής. Ο αθλητής του Δημήτρη Τσιφτσόγλου ολοκλήρωσε τον αγώνα του, με καλύτερο άλμα στα 16,06 μ. (1,3) με το όριο για τη διοργάνωση του Ταλίν να είναι 16,10 μέτρα. Ο Μακρής θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει το στόχο του, στα "Χανιά 2015".

Η Ηλιάνα Κοροσίδου ήταν πρώτη στη σφυροβολία με καλύτερη βολή στα 64,80 μέτρα. Σε καλή κατάσταση έδειξε πως είναι ο Κώστας Μουράτης, νικητής στα 400 μ. με 48.50. Στα 3.000 μ. στιπλ την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ηλίας Κάσσος με 9.13.51. Στα 1.500 μ. ξεμούδιασε αυτή τη φορά η Αναστασία Καρακατσάνη, που σημείωσε 4.32.25.

Στα 100 μ. εμπ. η Αλκηστις Γεωργίου ήταν νικήτρια με 14.14, ωστόσο για την ώρα βρίσκεται μακριά από το 13.65, που θα την στείλει στο Ταλίν.

Η παγκορασίδα Μελπομένη Γρηγοριάδου ξεχώρισε στον ακοντισμό Κορασίδων, καθώς ήταν νικήτρια με 44,92 μέτρα. Οι Νεάνιδες Ολυμπία Μπέκου και Σοφία Ιωσηφίδου έκαναν το ένα- δύο στα 100 μ. με 12.33 και 12.46, αντίστοιχα.

Τα Αλεξάνδρεια

Τα "35α Αλεξάνδρεια" διεξήχθησαν σήμερα στην Εδεσσα και από τις επιδόσεις ξεχωρίζει εκείνη του Κώστα Δουβαλίδη, ο οποίος ήταν ο νικητής στα 110 μ. εμπόδια με 13.67. Το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ε/Ν έπιασε στο ίδιο αγώνισμα ο Δήμος Τσούγιας με 14.07.

Στο μήκος ο Μιλτιάδης Τέντογλου είχε άλμα 7,61 μ. και "έκλεισε" μια θέση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Π/Κ στο Κάλι. Ο νεαρός αθλητής σημείωσε την έκτη επίδοση φέτος στον κόσμο για την κατηγορία των Παίδων. Στο μήκος των γυναικών νικήτρια ήταν η Ιουλία Πολοζόκ με 6,30 μ.

Εξαιρετική επίδοση και για τον Φράντσι Λατιφλάρι στη σφαιροβολία Εφήβων, όπου ήταν νικητής με 18,57. Στη δισκοβολία νικητής ήταν ο Κυριάκος Ζώτος με βολή στα 54,94 μ. κι έτσι έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ε/Ν στη Σουηδία. Ο αθλητής του Δημήτρη Μιχελαράκη έχει πλέον το όριο τόσο στη σφαιροβολία όσο και στη δισκοβολία.

Η παγκορασιδα Πασχαλίνα Παπαδοπούλου ήταν νικήτρια στα 100 μ. εμπ., με το εντυπωσιακό για την ηλικία της 14.05, που όμως σημείωσε με ευνοϊκό άνεμο (2,3). Στα ψηλά εμπόδια των γυναικών η Σοφία Υφαντίδου πέτυχε 13.72.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69