tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με τους Μητσιάνη, Σιπητάνου η Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσας στο Χειμερινούς Αγώνες

Οι Χειμερινοί Αγώνες Ανδρών - Γυναικών που διεξήχθησαν στο Ο.Α.Κ.Α αποτελούν τον δυνατότερο και σημαντικότερο αγώνα του Χειμερινού κύκλου. Τα περισσότερα από τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής κολύμβησης έδωσαν το παρόν ανεβάζοντας στα ύψη τον ανταγωνισμό ενώ και η ίδια η διοργάνωση έφτασε τα στάνταρ των αγώνων του εξωτερικού.

Από την Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσας συμμετείχαν οι αθλητές Μητσιάνης Κωνσταντίνος και Σιπητάνου Αναστασία οι οποίοι προσπαθώντας να μοιράσουν το χρόνο τους στη προπόνηση και στο διάβασμα μιας και είναι μαθητές στη 3η λυκείου σημείωσαν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα ο Μητσιάνης που είναι ακόμα έφηβος συμμετείχε σε 3 τελικούς Ανδρών. Κατετάγη 4ος στα 100μ ύπτιο με νέο ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ ομάδας, 6ος στα 200μ ύπτιο με νέο ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ ομάδας και 7ος στα 50μ ύπτιο με νέο ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ ομάδας. Ατομικό ρεκόρ σημείωσε και στα 50μ πεταλούδα.

Να σημειωθεί ότι η εξαιρετική επίδοση του Κωνσταντίνου στα 50μ ύπτιο του έδωσε και το εισιτήριο για τη συμμετοχή του στο multination εφήβων με την Εθνική ομάδα στην Σλοβενία και έτσι γίνεται ο 3ος αθλητής του συλλόγου μετά τις Λαφτσιδου και Σιπητάνου, που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη διοργάνωση με την Εθνική τα προηγούμενα χρόνια.

Επίσης οι επιδόσεις του στα 50 και 100 ύπτιο είναι πολύ κοντά στο όριο για το Πανευρωπαϊκο πρωτάθλημα Εφήβων.

sipitanou

Η Σιπητάνου Αναστασία που είναι Νεάνιδα συμμετείχε σε 3 μικρούς τελικούς Γυναικών με τα χρώματα του Άρη.

Κατετάγη 10η στα 50μ πεταλούδα με νέο ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ ομάδας, 10η στα 50μ ελεύθερο με νέο ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ ομάδας και 14η στα 200μ Μικτή με φετινό ρεκόρ. Επίσης 7η με τη σκυτάλη του Άρη στα 4χ100 ελευθ, και 4χ100 μικτή Γυναικών.

Ο προπονητής του αγωνιστικού τμήματος Λαζαρίδης Βασίλειος δήλωσε μετά το τέλος των αγώνων: "Είναι εξαιρετικά ευχάριστο και ταυτόχρονα συγκινητικό να βλέπεις τους αθλητές σου, τους οποίους προπονείς από 8 χρόνων μέχρι και σήμερα, να βελτιώνονται χρόνο με το χρόνο και να καταφέρνουν να συναγωνίζονται τους καλύτερους στο υψηλότερο επίπεδο αλλά και να αποτελούν μέλος της Εθνικής ομάδας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69