tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με κέφι, χορό και διασκέδαση πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Πήγασου

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία – για έκτη συνεχή χρονιά - ο ετήσιος χορός των μελών και φίλων του Πήγασου Ημαθίας, στον φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου ΄΄Λοζίτσι΄΄.

Η βραδιά ξεκίνησε με χαλαρή μουσική, τα ποτήρια γέμισαν με κρασί, τα θαυμάσια εδέσματα σερβιρίστηκαν και το κέφι άρχισε!

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αθανάσιος Πασίδης και ο Γεν. Γραμματέας κ. Πρόδρομος Τριγώνης βράβευσαν τους αθλητές και αθλήτριες της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας οι οποίοι διακρίθηκαν κατά το έτος 2019 αλλά και τους νεαρούς αθλητές των ακαδημιών του Πήγασος Aqua Center για την πρόοδό τους.

Το βραβείο του αθλητή Χαράλαμπου Πασίδη για τις επιδόσεις του σε Πανελλήνιο επίπεδο αλλά και για την πρόσφατη επίδοση  που του έδωσε το όριο για την Προεθνική ομάδα στα 100μ. πεταλούδα, παρέλαβε ο προπονητής του κ. Στέλιος Αμπατζίδης, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων του πρώτου στην Αθήνα.

Σειρά πήρε η κλήρωση της λαχειοφόρου. Οι τυχεροί αριθμοί που κέρδισαν τα δώρα είναι:

  • Ο αριθμός 977 κέρδισε ένα ποδήλατο 26΄΄
  • Ο αριθμός 1115 κέρδισε μία τηλεόραση 32΄΄
  • Ο αριθμός 772 μία διανυκτέρευση για ένα ζευγάρι στο ξενοδοχείο ΄΄Λοζίτσι΄΄
  • Οι αριθμοί 530, 775 και 1116 κέρδισαν από μία συνδρομή στο Πήγασος Aqua Center

Και φυσικά τέτοια βραδιά χωρίς χορό δε γίνεται!!! Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες η πίστα πήρε «φωτιά» αφού μικροί και μεγάλοι λικνίστηκαν στους ρυθμούς ελληνικών και ξένων επιτυχιών. Μεγάλη έκπληξη αποτέλεσε η παρέα των κυριών του τμήματος Aqua Aerobic η οποία μας έβαλε τα γυαλιά με τις χορευτικές της ικανότητες!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69