tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

7 χρυσά μετάλλια σε 7 αγωνίσματα ο Πασίδης Χαράλαμπος του Πήγασου Ημαθίας

Στις 15 - 17 Φεβρουαρίου 2019 διεξήχθησαν οι Χειμερινοί Αγώνες Αγωνιστικών Κατηγοριών στα κολυμβητήρια Ο.Α.Κ.Α, Πειραιά και Νίκαιας. Στους παραπάνω αγώνες συμμετείχε ο αθλητής του Πήγασου Ημαθίας Πασίδης Χαράλαμπος ο οποίος πήρε μέρος σε επτά αγωνίσματα (τρία ατομικά και τέσσερα ομαδικά) και πέτυχε το απόλυτο κατακτώντας και τα επτά χρυσά μετάλλια.

Το παραπάνω γεγονός αποτελεί τεράστια επιτυχία για το σύλλογο αλλά και για τον ίδιο τον αθλητή ο οποίος σημειώνει συνεχώς ανοδική πορεία, κατακτώντας επανειλημμένα την πρώτη θέση στα αγωνίσματα που συμμετέχει σημειώνοντας και ατομικά ρεκόρ!

Όλες αυτές οι κατακτήσεις και επιτυχίες του αθλητή του Πήγασου οφείλονται κατά κύριο λόγο στον ίδιο και στον προπονητή του κ. Αμπατζίδη Στυλιανό, ο οποίος τον προπονεί από τα πρώτα του βήματα στην κολύμβηση. Η σκληρή δουλειά, η συνεπής και καθημερινή προπόνηση σε συνδυασμό με την εσωτερική πειθαρχία που διακατέχει τον συγκεκριμένο αθλητή αναδεικνύουν έναν Πρωταθλητή! Αξίζει να ειπωθεί ότι ο Χαράλαμπος Πασίδης αριστεύει και στο σχολείο όπου φοιτά.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου και πατέρας του αθλητή, Αθανάσιος Πασίδης, φανερά συγκινημένος δήλωσε: «Ως πατέρας του Χαράλαμπου θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απ΄όλα τον αθλητή για τη μεγάλη του προσπάθεια, κατά δεύτερον τον προπονητή Στέλιο Αμπατζίδη τον οποίο εμπιστεύομαι στο 100% και είναι αυτός που ανέλαβε τον Χαράλαμπο από 4 ετών στις πισίνες και μέχρι και σήμερα που είναι στην αγωνιστική ομάδα συνεχίζει να τον καθοδηγεί προς τους στόχους που έχουν θέσει. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου για τις θυσίες που καταβάλει για όλα τα παιδιά του συλλόγου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος διότι οι κόποι του Χαράλαμπου και του προπονητή του έχουν τέτοια αποτελέσματα. Είναι δύσκολο και επίπονο να συνδυάζεις πρωταθλητισμό και σχολείο, αλλά με τη θέληση, την πίστη σε αυτό που κάνεις και τη σωστή καθοδήγηση, όλα κατορθώνονται! Εύχομαι καλή συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των αθλητών μας».

Τα αγωνίσματα στα οποία συμμετείχε και πρώτευσε ο αθλητής:

1. 50 μέτρα ύπτιο
2. 100 μέτρα ύπτιο
3. 200 μέτρα ύπτιο
4. 4χ100 μέτρα ελεύθερο
5. 4χ200 μέτρα ελεύθερο
6. 4χ100 μέτρα μικτή ομαδική
7. 4χ100 μέτρα mix ελεύθερο

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69