BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Τέλος της κολυμβητικής περιόδου για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας

Μία ακόμη επιτυχημένη κολυμβητική περίοδος ολοκληρώνεται για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας, με την αυλαία να πέφτει την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024, στις 21:00. Το ραντεβού ανανεώνεται για το επόμενο καλοκαίρι, όπου και πάλι οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν τους κατοίκους της περιοχής αλλά και επισκέπτες.

Οι υπεύθυνοι του κολυμβητηρίου εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς όλους τους κολυμβητές, ανεξαρτήτως ηλικίας, για τη συνεχή υποστήριξη και συμμετοχή τους. Η έντονη παρουσία τους κάθε χρόνο αναδεικνύει τη σημασία που έχει η λειτουργία αυτής της εγκατάστασης για την τοπική κοινωνία.

«Οι προσπάθειές μας είναι αδιάκοπες, με στόχο τη συνεχή βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου», αναφέρουν οι υπεύθυνοι, επισημαίνοντας ότι οι παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του κολυμβητηρίου θα συνεχιστούν και κατά τους επόμενους μήνες. Στόχος είναι η νέα σεζόν να ξεκινήσει με ακόμη περισσότερες παροχές και υπηρεσίες, τόσο για τους αθλούμενους όσο και για τους επισκέπτες, εξασφαλίζοντας ένα άρτιο και ασφαλές περιβάλλον για όλους.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69