tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Βέροια: Εντυπωσιακό το πρωτάθλημα ρόλλερσκι

Απόλυτα πετυχημένο ήταν το πανελλήνιο πρωτάθλημα θερινού σκι Αντοχής (Ρόλλερσκι) που πραγματοποιήθηκε στην Αγ. Βάρβαρα Ημαθίας το διάστημα 31.08 και 01.09.2024. Στις δύο ημέρες των αγώνων που ήταν παράλληλα διεθνείς και επίσημα καταχωρημένοι στο επίσημο καλεντάρι της διεθνής ομοσπονδίας (FIS) έλαβαν μέρος 40 περίπου ξένοι αθλητές από 12 χώρες. Συνολικά, έλαβαν μέρος 200 αθλητές και αθλήτριες σε δέκα αγωνίσματα.

Στις δύο ημέρες των αγώνων την ΕΟΧΑ εκπροσώπησαν οι Γιώργος Νικητίδης, πρόεδρος, και Δημοσθένης Γυρούσης, αντιπρόεδρος ενώ τη διεθνή ομοσπονδία (FIS) ο πρόεδρος της επιτροπής SES, Milan Bozic.

Από ελληνικής πλευράς, η Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου ήταν η κορυφαία αθλήτρια της διοργάνωσης αφού κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια σε ισάρριθμα αγωνίσματα τόσο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα όσο και στο διεθνή αγώνα. Στις γυναίκες ξεχώρισε επίσης η Νεφέλη Τίτα με δύο ασημένια μετάλλια και οι Παρασκευή Λαδοπούλου και Χριστίνα Ρόζα από ένα χάλκινο. Οι Αθανάσιος Γάστης (1ος και 2ος), Τσουρέκας Νικόλαος (1ος και 3ος) και Ιωάννης Καραμίχος (2ος και 3ος) μοιράστηκαν τα μετάλλια και τις εντυπώσεις στα 16 και 10 χλμ του  πανελλήνιου πρωταθλήματος της κατηγορίας αντρών.

Στις Παιδικές ηλικίες οι Βασίλειος Τσουρέκας, Νικόλαος Φάφαλης, Βασιλική Μπίσα και Ερμιόνη Παπούλια πρώτευσαν στα ατομικά αγωνίσματα των κατηγοριών Παίδων, Παμπαίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων αντίστοιχα. Τέλος στο αγώνισμα του ομαδικού σπριντ των κατηγοριών Παίδων και Κορασίδων τα χρυσά μετάλλια κέρδισαν οι ΕΟΣ Μετσόβου και ΑΟ Φλώρινας.

Την διοργάνωση των αγώνων ανέλαβε ο ΣΧΟ Βέροιας.

CC Veroia Cup 31819 2024

31.08.24_cc_u15_women_unof_results

31.08.24_cc_u15_men_unof_results

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69