tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κατάβαση του Πηνειού με Κανό Καγιάκ από τον Κένταυρο

Μία υπέροχη και πολύ πετυχημένη εκδρομή με Κανό - Καγιάκ έκανε την Κυριακή 30 Ιουλίου το ΚΈΝΤΑΥΡΟΣ mountain summer camp.

Οικογένειες με παιδιά που πήραν μέρος στο ορεινό camp του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ξεκίνησαν από το χωριό Παλαιόπυργος και κατέβηκαν με κανό μέχρι το δέλτα του Πηνειού, βλέποντας λιμανάκια με ψαρόβαρκες και κάνοντας τον περίπλου μικρών νησίδων που οργίαζαν από βλάστηση.

Το ποτάμι γέμισε από κανό και μετά το ψάρεμα "Μπλέ Καβουριών" στο Δέλτα του Πηνειού,στα υφάλμυρα νερά, το ταξίδι των κανό συνεχίστηκε και στην θάλασσα.
Τέλος μετά από πλούσιο μπουφέ στην παραλία με φρουτοσαλάτες, σάντουιτς, διάφορους μεζέδες,χυμούς, καφέδες και γλυκά το πρόγραμμα περιλάμβανε τοξοβολία και επιστροφή στα αυτοκίνητα με βανάκια.

Μία μαγική εκδρομή στον Πηνειό που είχε φόντο τον Κίσσαβο, περάσματα από σημεία που παρέπεμπαν στους τροπικούς και προορισμό την θάλασσα και το καταγάλανο Αιγαίο Πέλαγος.

Διοργανωτές ήταν οι Γιώργος Καισαρίδης και Σοφία Τρεμπελή με την υποστήριξη της www.mountainexpedition.gr

Το πρωτοποριακό αυτό camp στοχεύει στην αφύπνιση των παιδιών,στο δέσιμο τους με το φυσικό περιβάλλον, την ανάπτυξη ευαισθησίας για την φύση και το βουνό , την ανάπτυξη δεξιοτήτων και φυσικά την τροφοδότηση του μυαλού και της ψυχής με όμορφα συναισθήματα, εικόνες, ήχους και εμπειρίες για μία πιο ποιοτική ζωή!

Το kentauros mountain summer camp για πρώτη φορά φέτος ,συνεχίζει τη δράση του σε κατασκήνωση στη Θάλασσα για τον Αύγουστο

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69