tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δύο χάλκινα μετάλλια στη Βέροια από τον Γιώργο Λούκα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Badminton

Με δύο χάλκινα μετάλλια -τα πρώτα για το σωματείο μας το 2023- γύρισε από την Αλεξανδρούπολη ο αθλητής του Εν Σώματι Υγιεί Γιώργος Λούκας, ο οποίος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΑμεΑ (Para Badminton) 2023 Το πρωτάθλημα διεξήχθη το διήμερο 29-30 Απριλίου, από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ, με συνδιοργανωτές τον ΜΓΣ "Εθνικό" και το Α.Σ. ΑμεΑ "Κότινος" και ήταν το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που το "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας συμμετείχε για το 2023.

Ο Γιώργος Λούκας (SU5) αγωνίστηκε στο Απλό Ανδρών της κατηγορίας του και στο Διπλό Ανδρών Κατηγορίας Max8 (με συμπαίκτη τον Θεόδωρο Ματουσίδη του Ηρόδικου Κομοτηνής) και κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια. Ο αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" δεν αγωνίστηκε στο Διπλό Μικτό, ενώ διεξήχθησαν και αγώνες κατηγορίας Open για όλους τους αθλητές που ανήκουν σε παρόμοιες κατηγορίες, αλλά εκτός συναγωνισμού.

Με τα μετάλλια αυτά, το σωματείο, φτάνει συνολικά τα 23 μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα από το 2017 (3-9-11) με 13 συμμετοχές αθλητών και τα 104 συνολικά από την ίδρυσή του..

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69