tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αλέξανδρος: Μεγάλη πρόκριση στους τελικούς

Μια γιορτή για τον αθλητισμό, μια γιορτή του τόπου μας, πραγματοποιήθηκε στη Βέροια από 31/3 έως 2/4/2023 στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο, όπου παραβρέθηκαν ομάδες και εκπρόσωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Πάντα πρωτοπόρος και με αίσθημα συνοχής και αλληλεγγύης ο ΑΟ Αλέξανδρος, φιλοξένησε τον προκριματικό αγώνα νεανίδων ρυθμικής γυμναστικής, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

Οι αθλήτριες του ΑΟ Αλέξανδρου μετά από ένα απαιτητικό τριήμερο αγώνα υψηλού επιπέδου ανάμεσα σε 24 ομάδες ανσάμπλ και 150 αθλήτριες ατομικού κατέλαβαν:

 Η ομάδα του ανσάμπλ την 5η θέση στο σύνθετο του ensemble. Οι αθλήτριες: Σιαφαρίκα Μαρία, Ντόκα Ελένη, Ντόκα Ιωάννα, Τσιαπανίτη Θάλεια, Τσιγκερδάνου Ελευθερία

 Οι αθλήτριες του ατομικού την 22η και 28η θέση στο πρόγραμμα με κορδέλα. Οι αθλήτριες Πρελορέντζου Βασιλική, Τσέου Χρυσούλα.
Είχαν μια πολύ καλή παρουσία και προκρίθηκαν στους τελικούς Πανελλήνιους αγώνες που θα διεξαχθούν φέτος στην Καλαμάτα.

Η υπεύθυνη του συλλόγου Μαργαρίτα Ατανάσοβα δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε να συνδιοργανώσουμε μαζί με την Ε.Γ.Ο. τους Προκριματικούς Πανελλήνιους Αγώνες στην πόλη μας, την Βέροια. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την απόδοση και τα αποτελέσματα των αθλητριών μας, που σταδιακά, αγώνα με αγώνα, απέδειξαν την βελτίωση τους. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Καλαμάτα. Ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους το Δήμαρχο Βέροιας κ. Κων/νο Βοργιαζίδη, τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ κ. Αθανάσιο Δέλλα, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Αλέξανδρο Τσαχουρίδηκαι τον σύμβουλο της ΕΓΟ κ. Χρήστο Ψαθά, συμμετείχαν 135 αθλήτριες και 21 ομάδες ensemble»

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69