tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην 9η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παρά Χιονοσανίδας ο Πετράκης

Στην 9η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παρά Χιονοσανίδας (World Para Snowboard Championships FIS - La Molina) τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Πετράκης, στη διοργάνωση, που διεξάγεται από τις 9 έως τις 17 του μήνα, στη Λα Μολίνα της Ισπανίας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στο χθεσινό προκριματικό του πρώτου αγωνίσματος, που συμμετείχε, Snowboard Cross πήρε την 7η θέση, με έναν μόνο αγώνα που έγινε, καθώς η πολύ ζέστη που επικρατεί στο χειμερινό θέρετρο των Πυρηναίων, επηρεάζει την ποιότητα του χιονιού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί παράλληλα με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Παρά Αλπικού Σκι (19-29/1/2023), αλλά αναβλήθηκε για τον Μάρτιο, λόγω κακών καιρικών συνθηκών (αέρας και χαμηλές θερμοκρασίες) σύμφωνα με απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FIS).

Στον τελικό του αγωνίσματος, ο Κωνσταντίνος Πετράκης κατέλαβε την 9η θέση και πλέον περιμένει να αγωνιστεί και στο Dual Banked Slalom, που θα διεξαχθεί την προσεχή εβδομάδα, στις 16 Μαρτίου.

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, για τις συνθήκες της κούρσας, αλλά και τους στόχους του: «Επικρατούσε πολύ ζέστη γενικότερα με αποτέλεσμα το χιόνι να επηρεάσει πολύ τον αγώνα. Αν δεν υπήρχε μια πτώση σίγουρα θα το αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο. Αλλά και πάλι για πρώτο αγώνα της χρονιάς σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα η εικόνα μας ήταν εξαιρετική!», επισήμανε ο Βεροιώτης αθλητής.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69