tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Α.Σ. Νάουσα Βέρμιο Trail έκοψε την βασιλόπιτα

Την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας διοργάνωσε ο Α.Σ. Νάουσα Βέρμιο Trail την Δευτέρα 30/01 παρουσία αθλητών και μελών του όπου είχε και την τιμή να παρευρεθούν ο δήμαρχος της πόλης Καρανικόλας Νικόλαος, οι αντιδήμαρχοι Τζουβάρας Βασίλειος και Μπαλτατζίδου Δώρα, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Αραμπατζή Στέλλα, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ν Τασιώνας Γεώργιος αλλά και ο πρόεδρος της ΑΝΗ.ΜΑ ΑΕ Τεληγιαννίδης Θεόφιλος.

Την εκδήλωση άνοιξε με ευχές και ευχαριστίες ο πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνος Παρίζας δίνοντας το βήμα στον δήμαρχο Καρανικόλα Νικόλαο όπου με την σειρά του ευχαρίστησε τον σύλλογο για την αμέριστη συμπαράσταση από τον σύλλογο προς τα ζητήματα του Δήμου, έδωσε τις δικές του ευχές στους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια έκοψαν μαζί με τον πρόεδρο την πίτα του συλλόγου για το 2023.

Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Τζιώνας Δημήτριος ( αθλητής και μέλος του συλλόγου) ο οποίος έτυχε το ένα φλουρί και κέρδισε δώρο ένα γεύμα στην Ταβέρνα "Η Πέστροφα" ( χορηγία του καταστήματος) . Το δεύτερο φλουρί έτυχε ο πρόεδρος της ΑΝΗ.ΜΑ ΑΕ Τεληγιαννίδης Θεόφιλος.

Η βραδιά συνεχίστηκε με κρασί και αναψυκτικά προσφορά του καταστήματος όπου έγινε και η εκδήλωση Σούρα Σούπα & Καφέ Εστιατόριο-Καφέ .

Γευστική προσφορά στην βραδιά έδωσε ο φούρνος "Δημητρίου" του μέλους και αθλητή Κώστας Δημητρίου ο οποίος χορήγησε την βασιλόπιτα, τα τσουρεκακια που μοιράστηκαν, κέικ και μπισκότα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69