tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βιωματικές δράσεις στήριξης της διαφορετικότητας διοργάνωσε το Σωματείο ΑμεΑ Αιγές Βεργίνα

Έλα στη θέση μου! !Δες τη διαφορετικότητα! Στήριξε τη μοναδικότητα!

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρίες το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ πραγματοποίησε δύο πολύ εντυπωσιακές δράσεις στις 5 και 7 Δεκεμβρίου 2022 στην Αλεξάνδρεια και στο Μακροχώρι.

Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 5/12 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με το 1ο ΓΕΛ και το 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας και το μήνυμα όλων ήταν ένα " Τα άτομα με αναπηρία μπορούν να ζουν δίπλα μας και να έχουν ίσες ευκαιρίες παντού! Λέμε ναι και στον αθλητισμό!".

Στη δράση αυτή συμμετείχαν ομάδες από το ΚΔΗΦ Τα Παιδιά της Άνοιξης, το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας και το ΕΝΕΕΓΥΛ Βέροιας.

Οι φιλοξενούμενοι αθλητές του Α.Σ. ΑμεΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ παρουσίασαν το άθλημα ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ και στη συνέχεια δέχθηκαν τις ερωτήσεις των μαθητών. Όλοι όσοι παρευρέθηκαν στο χώρο είχαν τη δυνατότητα να ανέβουν στα αμαξίδια, να δοκιμάσουν το άθλημα και να παίξουν διάφορα βιωματικά παιχνίδια.

Η δεύτερη δράση διοργανώθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ στο Μακροχώρι σε συνεργασία με το ΓΕΛ Μακροχωρίου.

Φιλοξενούμενοι μας οι αγαπημένοι αθλητές και φίλοι του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΤΥΦΛΩΝ . Έγινε παρουσίαση, συζήτηση και επίδειξη του αθλήματος goalball τυφλών από τους αθλητές σε συνδυασμό με ομάδες μαθητών του σχολείου και των αθλητών του σωματείου μας με βιωματικό παιχνίδι. Όλοι μαζί στείλαμε για ακόμα μια φορά το μήνυμα της ένταξης, της αποδοχής και της συνύπαρξης.

"Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Αλεξάνδρειας και τον Πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας για την παραχώρηση των κλειστών γυμναστηρίων, τους μαθητές, καθηγητές Φυσικής Αγωγής και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων που συμμετείχαν στις δράσεις μας. Συνεχίζουμε το έργο μας μέσα από τις συνεργασίες των σχολείων, των φορέων ΑμεΑ και των Δήμων μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας με νέες δράσεις!", αναφέρει η ανακοίνωση του Σωματείου.

aiges ver 3dec 1

aiges ver 3dec 2

aiges ver 3dec 3

aiges ver 3dec 4

aiges ver 3dec 5

aiges ver 3dec 6

aiges ver 3dec 7

aiges ver 3dec 8

aiges ver 3dec 10

aiges ver 3dec 11

aiges ver 3dec 12

aiges ver 3dec 13

aiges ver 3dec 14aiges ver 3dec 15

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69