tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το πανελλαδικό πρωτάθλημα τένις για Αγόρια και Κορίτσια κάτω των 12,13 και 14 ετών

Στην τελική ευθεία και με έντονους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στα γήπεδα τένις του ΔΑΚ στο Μακροχώρι. Με την συμβολή του Δήμου Βέροιας και του Αντ/ρχου κ. Τσαχουρίδη Αλέξανδρου έγινε η αντικατάσταση των λαμπτήρων των γηπέδων , αλλά και του ΚΑΠΑ μέσω του κ. Σανίκη Γρηγόρη γίνονται εργασίες βελτίωσης εντός και εκτός των γηπέδων , για να υποδεχθεί ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ Πρωτάθλημα τένις για Αγόρια και Κορίτσια κάτω των 12,13 και 14 ετών.

Οι αγώνες ξεκινούν την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2022 με τα προκριματικά και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 17 Ιουνίου με τους ημιτελικούς και τελικούς .

Συμμετέχουν 70 αθλητές και αθλήτριες ( ρεκόρ συμμετοχών, μια και η ίδια κατηγορία αγώνων γίνεται συγχρόνως στην Αθήνα, Λαμία και Κρήτη ), από την Αθήνα, Κρήτη, Κεφαλονιά, Λέσβο, Ιωάννινα, Πρέβεζα, Αγρίνιο, Λάρισα, Φιλιππιάδα, Λαγκαδά, Σέρρες, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, και από σωματεία της Κ.Δ. Μακεδονίας μια και οι αγώνες γίνονται στην έδρα τους.

Ο Όμιλος καλεί όλους τους λάτρεις του αθλήματος να παρακολουθήσουν τους αγώνες που θα διεξάγονται καθημερινά από το πρωί έως το βράδυ.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6977596507, 6976698676.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69