tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρωτιά για την Μαρία Ντάνου στον Ολυμπιακό Αγώνα Δρόμου στην Παραλία Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ο Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου στην Παραλία Θεσσαλονίκης. Πάνω από 4.500 δρομείς πήραν εκκίνηση στο 5ο Olympic Day Run Greece. Δρομείς όλων των ηλικιών έτρεξαν σε τρεις διαφορετικές αποστάσεις. Η πρωταθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας Ντάνου Μαρία συμμετείχε και κατέλαβε την πρώτη θέση στα 10χλμ. 

Από την Νάουσα συμμετείχε επίσης η Olympian του σκι αντοχής Κατερίνα Αναστασίου στον αγώνα των 5χλμ. 

Το σύνθημα της Ημέρας “Κινήσου, Μάθε, Ανακάλυψε” περιγράφει τις υψηλού επιπέδου αισθητικής και ασφάλειας αθλητικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις, που δίνουν τον παλμό για τον κορυφαίο Ολυμπιακό εορτασμό.

Το Olympic Day Run GREECE αποτελεί τον μοναδικό στη χώρα Ολυμπιακό Αγώνα Δρόμου και πραγματοποιείται από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το Ολυμπιακό Μουσείο, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τον ΣΕΓΑΣ και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης και το ΔΚΟ Olympia, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής να τιμήσει την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων και την επιστροφή τους στη γενέτειρά τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69