tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Ε.Ο.Σ Νάουσας στο Χειμερινό Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Nέων

Ο αθλητής του ΕΟΣ Νάουσας Γιώργος  Αναστασιάδης και ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Αναστασιάδης αναχώρησαν το Σάββατο 19 Μαρτίου, με την Ελληνική αποστολή που θα μας εκπροσωπήσει στο Χειμερινό Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Nέων (ΕΥΟF) που θα διεξαχθεί στο Vuokatti της Φινλανδίας από τις 20 έως τις 25 Μαρτίου, από τις Ευρωπαϊκές Ολυμπιακές Επιτροπές.

Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί στα εξής αθλήματα: Αλπικό σκι, Δρόμοι Αντοχής, Δίαθλο, Καλλιτεχνικό Πατινάζ και Χιονοσανίδα με 12 αθλητές και αθλήτριες.

Στην ομάδα συμμετέχουν οι:

Δ. Ασβεστάς, Α. Μπάκας , Μ. Καλτσογιάννη, Ε. Δημητρώφ (Αλπικό Σκι)

Α. Γάστης, Ι. Κώτσαλου (Δίαθλο)

Γ. Αναστασιάδης, Α. Αντωνιάδης, Ν. Τίτα (Δρόμοι Αντοχής)

Γ. Σμιθ, Ε. Αρβανιτίδου (Χιονοσανίδα)

Δ. Κατσαρού (Καλ. Πατινάζ)

Προπονητές είναι οι  Κ. Παπακρίβος και Α. Βασιλείου στο Αλπικό σκι,  Κ. Ξάνθης στο Δίαθλο, Ν. Αναστασιάδης στους Δρόμους Αντοχής, Ν. Γραμματικόπουλος στην Χιονοσανίδα και Α. Χατζηαθανασίου στο Καλλιτεχνικό Πατινάζ.

Την ομάδα μας θα συνοδεύουν ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΟΕ Σ. Καρέτος και η Αρχηγός αποστολής Β. Κοζομπόλη ενώ Πρέσβειρα Νέων για την Ελλάδα θα είναι η αθλήτρια Καλλιτεχνικού Πατινάζ Ε. Βούλγαρη.

Περίπου 2000 αθλητές και αξιωματούχοι από 44 Ευρωπαϊκές Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές θα συμμετέχουν στη Αθλητική αυτή διοργάνωση που αφορά νέους αθλητές ηλικίας 14-18 ετών. Το πρόγραμμα των Αγώνων περιέχει εννέα αθλήματα σε διάστημα πέντε ημερών: χόκεϊ επί πάγου, πατινάζ, short track, cross country σκι, δίαθλο, snowboard, αλπικό σκι, άλμα σκι και Νordic combined.

56278

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69