tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι επιδόσεις του ΣΧΟ Βέροιας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκι Δρόμων Αντοχής

Το Σαββατοκύριακο 25&26 Φεβρουαρίου 2022 διοργανώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκι Δρόμων Αντοχής (Langlauf) και ταυτόχρονα διεθνής αγώνας FIS, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων και του τοπικού συλλόγου ΕΟΣ Μετσόβου.

Το Σάββατο στους αγώνες του ατομικού σπριντ (1.200μ) ελεύθερης τεχνικής στην κατηγορία των Παμπαίδων (U12), ο αθλητής του ΣΧΟ Βέροιας Γιαννουλάκης Γεώργιος τερμάτισε στη 3η θέση, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, ενώ στην κατηγορία των Παίδων (U15) ο Γιαννουλάκης Χρήστος στον τελικό τερμάτισε 4ος. Για την ίδια κατηγορία ο Τσομπάνης Συμεών-Γεώργιος τερμάτισε 8ος και ακολούθησε ο Νταούφας Νικήτας στη 10η θέση. Στην κατηγορία Κορασίδων (U15) η αθλήτριά μας Κόγια Ευτυχία τερμάτισε 7η ενώ στις Νεάνιδες η Νταούφα Σοφία τερμάτισε 11η.

Στην κατηγορία των Ανδρών, ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Παλουκίδης τερμάτισε 16ος στη διεθνή κατάταξη.

Στο ομαδικό σπριντ ο ΣΧΟ Βέροιας συμμετείχε με 2 ομάδες στην κατηγορία των Παίδων, οι οποίες αμφότερες έκαναν εξαιρετική εμφάνιση. Η ομάδα των Γιαννουλάκη Χρήστου & Τσομπάνη Συμεών τερμάτισε στη 2η θέση κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο ενώ η ομάδα των Νταούφα Νικήτα & Γιαννουλάκη Γεώργιου τερμάτισε 4η.
Την Κυριακή το πρωί στην κατηγορία των Ανδρών ο Πέτρος Παλουκίδης τερμάτισε στην 3η θέση, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, ενώ στους Παίδες ο Τσομπάνης Συμεών τερμάτισε στην 6η θέση και ακολούθησαν ο Νταούφας Νικήτας στην 7η και ο Χρήστος Γιαννουλάκης στην 8η θέση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69