tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην Σάμο για το κύπελλο ο Φίλιππος

Έπειτα από μία πολύ δύσκολη περίοδο, τα χαμόγελα και η αισιοδοξία επέστρεψαν στην ομάδα του Φίλιππου Βέροιας, που αύριο στις 19.00 θα διεκδικήσει στη Σάμο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον φιλόδοξο Α.Σ Κέρκη. Η τοπική ομάδα δεν αγωνίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο καθώς αναβλήθηκε για υγειονομικούς λόγους η αναμέτρηση της με την Ορεστιάδα.

Το S.O.S που εξέπεμψε προς πάσα κατεύθυνση για το παρόν και το μέλλον των «ερυθρόλευκων της Βέροιας» ο τεχνικός της ομάδας Τάκης Χριστοφορίδης, μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, βρήκε επιτέλους αποδέκτη. Ένας επιχειρηματίας της Βέροιας, που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του, ευαισθητοποιήθηκε να βοηθήσει την ομάδα και έπειτα από άμεσες ενέργειες και επαφές της διοίκησης, βρέθηκε η πολυπόθητη οικονομική ενίσχυση, που της επιτρέπει να ταξιδέψει στη Σάμο με ανεβασμένη ψυχολογία.

Η αποστολή του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας πετάει το πρωί της Τετάρτης για το νησί του Πυθαγόρα, όπου με πλήρη σύνθεση, θα δώσει τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Γ' φάσης Κυπέλλου με τον τοπικό Α.Σ Κέρκη στο Βαθύ, με στόχο το πολύτιμο εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός της ομάδας, Τάκης Χριστοφορίδης δήλωσε τα εξής: «Για άλλη μια φορά έστω και την ύστατη ώρα βρίσκεται ένας από μηχανής θεός για το Φίλιππο. Όπως φαίνεται, μετά από αρκετό καιρό χωρίς βοήθεια, η κανονικότητα επιστρέφει στην ομάδα και η ψυχολογία των παικτών ανεβαίνει. Πάμε στη Σάμο με όλα τα παιδιά στη διάθεσή μου να παίξουμε ένα παιχνίδι δύσκολο με μία πολύ αξιόλογη ομάδα, που διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδό της στην Volleyleague. Εμείς έχουμε την εμπειρία από την παρουσία μας δυο χρόνια στην κορυφαία κατηγορία, έχουμε και την καλή ψυχολογία, μετά από αυτή την οικονομική ένεση ηθικού, που θα επηρεάσει θετικά τους αθλητές και πιστεύω θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Από την πλευρά του ο πασαδόρος Αλέξανδρος Γραμμενούδης, που επιστρέφει ξανά στο σχήμα της ομάδας τόνισε τα εξής: «Η αλήθεια είναι πως η ομάδα μας έχει περάσει από πολλά κύματα αυτήν την περίοδο. Σαφώς, το αγωνιστικό μέρος δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα, με συνέπεια όλοι να έχουμε αποδιοργανωθεί. Από τη στιγμή όμως, που φοράμε τη φανέλα με το όνομα μας από πίσω, θα κάνουμε τα αδύνατα - δυνατά, ώστε να επανακτήσουμε την αξιοπρέπεια τόσο των εαυτών μας. όσο και του συλλόγου. Η ομάδα της Σάμου, όπως και όλες οι ομάδες της Pre league, διαθέτουν ρυθμό και ροή. Εμείς θα απαντήσουμε με μαχητικότητα και το αποτέλεσμα θα κριθεί το βράδυ της Τετάρτης. Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος αγώνας σε μια φιλόξενη έδρα».

Γήπεδο Βαθέως 19.00: ΑΣ Κέρκης Σάμου - ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας

Διαιτητές: Οικονόμου Β. - Καραδημητρίου, Γραμματεία: Ζαβού, Παρατηρητής: Περρής

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69