tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με ΠΑΟΚ το Σάββατο ο Φίλιππος

Στη Βέροια ο ουραγός Φίλιππος και ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ θα δώσουν το τελευταίο τους ραντεβού για το εφετινό πρωτάθλημα με τη συγκομιδή βαθμών για τον δικέφαλο να είναι καθοριστικής σημασίας. (14η αγωνιστική, «Δ. Βικέλας» Βέροιας, 19/2, 20:00, Live Streaming ESAP T.V., Διαιτητές: Δανιηλίδου, Κουτσής).

Ο Φίλιππος με 3 βαθμούς είναι στην τελευταία θέση και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα αγωνιστεί σε πλέι άουτ με αντίπαλο τον ΟΦΗ με τον οποίο η παραμονή θα κριθεί στις 4 νίκες.

O προπονητής του Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας Τάκης Χριστοφορίδης είπε: «Θέλουμε στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος να αφήσουμε καλές εντυπώσεις στην έδρα μας. Για τη συνέχεια όμως θα πρέπει η διοίκηση να πάρει τις αποφάσεις της για το μέλλον της ομάδας. Με το καλό να κλείσουμε την κανονική περίοδο, να παίξουμε ελεύθερα και να έχω όλους τους αθλητές μου διαθέσιμους για να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί απέναντι στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ".

Ο λίμπερο του Φιλίππου Γιώργος Μιχελάκης είπε: «Ανυπομονούμε να τελειώσει η σεζόν και το φινάλε της κανονικής περιόδου μας φέρνει απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Αναλόγως με τη σύνθεση που θα κατέβουμε σε αυτό το παιχνίδι, αφού δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα είμαστε πλήρεις, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69