tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Από την Σάμο ξεκινά την προσπάθεια στο κύπελλο ο Φίλιππος

Από την ακριτική Σάμο θα ξεκινήσει η φετινή προσπάθεια του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας για διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας!

Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης οι "ερυθρόλευκοι της Βέροιας" κληρώθηκαν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Γ' Φάσης της διοργάνωσης να αγωνιστούν στις 23 Φεβρουαρίου στη Σάμο με τoν τοπικό Κέρκη, μία φιλόδοξη ομάδα της Pre League που φέτος, ιδιαίτερα ενισχυμένη, διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδό της στην Volley League. Ο Κέρκης Σάμου ήταν ο νικητής με 3-1 σετ στο ντέρμπι με την Καλαμάτα 80, στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την Β' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Γ' ΦΑΣΗΣ

Οι 12 ομάδες της Γ' Φάσης: Ολυμπιακός ΣΦΠ, Παναθηναϊκός ΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ, ΑΟΠ Κηφισιάς, ΑΟΝΣ Μίλων, ΟΦΗ, ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, ΑΣ Κέρκης Σάμου, Πήγασος Πολίχνης, ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας, ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής.
Τα ΤΑΑ που θα κατέλαβαν τις θέσεις 1-4 στον τελικό βαθμολογικό πίνακα του Α' Γύρου της Volley League (Παναθηναϊκός ΑΟ, Ολυμπιακός ΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ) προκρίνονται απευθείας στην 2η αγωνιστική.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ VOLLEY LEAGUE ΣΤΟΝ Α' ΓΥΡΟ
1.Παναθηναϊκός AO 18β. (18-4)
2. Ολυμπιακός ΣΦΠ 17β. (19-6)
3. ΠΑΟΚ 16β. (18-8)
4. ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ 13β. (15-12)
5. ΑΟΠ Κηφισιάς 8β. (12-16)
6. ΑΟΝΣ Μίλων 7β. (8-15)
7. ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας 3β. (6-18)
8. ΟΦΗ 2β. (3-20)
Οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες (Τα 4 ΤΑΑ που κατέλαβαν τις θέσεις 5-8 στον Α' Γύρο της Volley League: ΑΟΠ Κηφισιάς, ΑΟΝΣ Μίλων, ΟΦΗ, ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας και οι 4 ομάδες από την Β' Φάση: ΑΣ Κέρκης Σάμου, Πήγασος Πολίχνης, ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας και ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής) θα χωριστούν σε τέσσερα (4) ζευγάρια.
Γηπεδούχος είναι η ομάδα που θα βγει πρώτη από την κληρωτίδα εκτός από την περίπτωση ζευγαριού με ομάδες διαφορετικής κατηγορίας οπότε γηπεδούχος είναι η ομάδα που ανήκει στην χαμηλότερη κατηγορία.
Οι νικητές των αγώνων αυτών θα προκριθούν στην 2η αγωνιστική.
Γ' Φάση - 2η αγωνιστική
Οι οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν από την 1η αγωνιστική (4 απευθείας και 4 νικητές) θα χωριστούν με κλήρωση σε τέσσερα (4) ζευγάρια.
Γηπεδούχος είναι η ομάδα που θα βγει πρώτη από την κληρωτίδα εκτός από την περίπτωση ζευγαριού με ομάδες διαφορετικής κατηγορίας οπότε γηπεδούχος είναι η ομάδα που ανήκει στην χαμηλότερη κατηγορία.

Οι νικητές των αγώνων αυτών θα προκριθούν στο Final 4.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69