tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Στη Βέροια τα φώτα για το 8ο αναπτυξιακό τουρνουά «Φώτη Τζιαλτζούδη»

Η Βέροια γίνεται το επίκεντρο του αγωνιστικού ενδιαφέροντος στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση αυτό το Σαββατοκύριακο. Στο Φιλίππειο γυμναστήριο φιλοξενεί το 2ο αναπτυξιακό τουρνουά της τρέχουσας σεζόν και παράλληλα το 8ο δικό της σε αυτή τη μεγάλη πορεία της με αγώνες, που παρέχουν πολύ καλές συνθήκες και τιμούν απόλυτα τις μικρές ηλικίες. Όπως κάθε χρόνο, το όπεν είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αθλητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Βέροιας Φώτη Τσιαλτζούδη.

Αρχίζει αύριο το πρωί και ολοκληρώνεται νωρίς το απόγευμα της Κυριακής με όλα τα υγειονομικά μέτρα. Μετά από κάποιες ακυρώσεις συγκεντρώνει τελικά 136 αθλητές και αθλήτριες από 38 σωματεία της χώρας και ο αριθμός είναι υψηλός άλλη μια φορά, εάν λάβουμε υπόψη και αντικειμενικές δυσκολίες λόγω της πανδημίας covid 19. Το τουρνουά διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον ΑΣΕΑ Βέροιας και τον ΟΕΑ Βέροιας και συμπαραστάτες τον δήμο της πόλης και την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας. Στο μεταξύ, η Τεχνική Επιτροπή της ΕΦΟΕπΑ συνεδρίασε πρώτη φορά χτες με τη νέα της σύνθεση και ο πρόεδρός της Σωκράτης Παπασάβογλου θα μεταβεί στη Βέροια για την παρθενική παρουσία του σε αγώνες και με αυτή την ιδιότητα.

Μέχρι την ώρα της κλήρωσης υπήρξαν αρκετές ακυρώσεις συμμετοχής και γι’ αυτόν τον λόγο δεν γίνεται τελικά η κατηγορία των νεανίδων. Τα 136 παιδιά θα μετάσχουν σε πέντε ηλικιακές κατηγορίες. Χωρίζονται σε 16 εφήβους, 60 παίδες, 23 κορασίδες, 29 παμπαίδες και 8 παγκορασίδες. Αθλητές θα έχουν σωματεία από Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Κορινθία, Καστοριά, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Φλώρινα, Χίος, Ορεστιάδα, Λάρισα, Χανιά, Κοζάνη και φυσικά τη Βέροια.

Τα δύο πρώτα φαβορί σε κάθε κατηγορία είναι ο Κίμωνας Μήτκας και ο Αθανάσιος Τζενίδης στους νέους, ο Κωνσταντίνος Μηλικούδης και ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου στους παίδες, η Βασιλική Μπουλά και η Αλεξία Μάλο στις κορασίδες, ο Κωνσταντίνος Αλεξούδης και ο Κωνσταντίνος Ισαακίδης στους παμπαίδες και η Χριστίνα Τζενίδη και η Άννα Μήτκα στις παγκορασίδες.

Η δράση θα λάβει χώρα σε 12 τραπέζια και αρχίζει αύριο στις 09:20 με τους ομίλους των παίδων. Στις 18:20 είναι το τελευταίο ωράριο της ημέρας. Την Κυριακή το πρόγραμμα εκκινεί στις 09:00 με νοκ άουτ παιχνίδια και οι τελικοί πρόκειται να γίνουν γύρω στις 15:00.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69