tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Με 150 δηλώσεις συμμετοχής ετοιμάζεται η Βέροια για το 8ο αναπτυξιακό τουρνουά της

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Βέροιας. Θα είναι το 2ο στο τρέχον αγωνιστικό πρόγραμμα και το 8ο της πόλης σ’ ένα από τα παλιότερα και πιο αναγνωρισμένα τουρνουά μικρών ηλικιών. Θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 27 και 28 Νοεμβρίου στο ιστορικό Φιλίππειο γυμναστήριο, είναι αφιερωμένο, όπως κάθε χρόνο, στη μνήμη του αθλητή Φώτη Τσιαλτζούδη και ο μεγάλος αριθμός στις δηλώσεις συμμετοχής επιβεβαιώνει γι’ άλλη και φορά τη σημαντική απήχηση του ετήσιου event.

Εκατόν πενήντα αθλητές κι αθλήτριες από 40 σωματεία της χώρας έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για να βρεθούν στους πρόποδες του Βερμίου και η τοπική κοινωνία ετοιμάζεται να τους αγκαλιάσει και να τους προβάλει. Το ανοιχτό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βέροιας διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον ΑΣΕΑ Βέροιας και τον ΟΕΑ Βέροιας και συμπαραστάτες τον δήμο της πόλης και την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 17 εφήβους, 9 νεάνιδες, 61 παίδες, 23 κορασίδες, 30 παμπαίδες, 8 παγκορασίδες και 2 μίνι παμπαίδες. Φυσικά η ηλικιακή κατηγορία των μίνι παμπαίδων θα μείνει εκτός προγράμματος λόγω των ελάχιστων συμμετοχών. Την προσεχή Τρίτη θα γίνει η κλήρωση των γκρουπ σε κάθε κατηγορία. Αθλητές θα έχουν σωματεία από Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Κορινθία, Καστοριά, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Φλώρινα, Χίος, Ορεστιάδα, Λάρισα, Χανιά, Κοζάνη και φυσικά τη Βέροια.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69