tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φίλιππος: Δεν διαλύθηκε το τμήμα βόλεϊ

Σε διάψευση δημοσιευμάτων που ήθελαν το τμήμα βόλεϊ να διαλύεται προχώρησε ο Φίλιππος Βέροιας. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

"Ότι περνάμε δύσκολες στιγμές αυτό το ξέρουν όλοι αλλά ότι διαλύθηκε η ομάδα και δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα αυτό ξεπερνάει τα όρια του παραλογισμού… Ίσως αυτό θα βόλευε κάποιους γι αυτό σήμερα βιάστηκαν και έβγαλαν αυτά τα συμπεράσματα και τα δημοσίευσαν χωρίς να μπουν στο κόπο να ρωτήσουν και να ενημερωθούν για την κατάσταση της ομάδας και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε…

Ο Δήμαρχος της Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, είναι δίπλα στην ομάδα αλλά πλέον θελουμε να μάθουμε πως μπορεί να ξεπεραστεί το άλυτο αυτό πρόβλημα που προέκυψε το 2015 με την επιχορήγηση που έλαβε το τμήμα χάντμπολ του συλλόγου μας για το ταξίδι στην Πορτογαλία κόντρα στην Μπενφίκα. Ποιοι ήταν οι υπαίτιοι που δεν σήκωσαν ποτε στο διαύγεια τα παραστατικά και είχε ως αποτέλεσμα να τιμωρηθεί το ΑΦΜ όλου του συλλόγου και πλέον δεν δικαιούται κανένα τμήμα του συλλόγου καμία μορφή επιχορήγησης από τον Δήμο Βέροιας. Για εμάς αυτά τα χρήματα που χάσαμε πέρσι αλλά και φέτος βάση του νόμου του κ. Αυγενάκη είναι χρήματα που καλύπτουν ένα μεγάλο κομμάτι του προϋπολογισμού μας. Καλούμε τον Δήμαρχο Βέροιας και τους βουλευτές Ημαθίας να δουν άμεσα το συγκεκριμένο θέμα και να προσπαθήσουν να βρουν λύση για να μπορέσουν τα μπουν στα ταμεία της ομάδας μας τα χρήματα που μας αναλογούν. Με το να μην μιλάμε και να κάνουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα λύση δεν θα βρεθεί ποτέ…

Είναι κρίμα για ένα λάθος που έγινε το 2015 να τιμωρείτε ένας ολόκληρος σύλλογος.

Απαιτούμε τον σεβασμό όλων και μην ξεχνάμε ότι ο Φίλιππος Βέροιας στο βόλεϊ είναι η μόνη ομάδα σε ολόκληρη την Ημαθία που έπαιξε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ. Μην ξεχνάμε ότι είναι η μοναδική ομάδα στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ που στην παρθενική της χρονιά στην πρώτη εθνική κατηγορία κατάφερε να παίξει στον τελικό του League Cup!

Υποσχόμαστε στους φίλους της ομάδας μας, στους χορηγούς της ομάδας και σε όλους τους υγειής φιλάθλους της Ημαθίας ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας και να κάνουμε περήφανο όλο τον κόσμο όπως κάνουμε τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Αλλά για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να λυθεί άμεσα το θέμα με τον Δήμο Βέροιας για να πάρουμε οικονομική ανάσα και να δούμε το μέλλον με αισιοδοξία… Αν δεν λάβουμε αυτά τα χρήματα που μας αναλογούν θα αναγκαστούμε να μειώσουμε το μπάτζετ της ομάδας για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε… Κι αυτό θα ήταν καταστροφικό για την αγωνιστική μας παρουσία στο πρωτάθλημα".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69