tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φίλιππος Volleyball: Νέο φιλικό με Πήγασο Πολίχνης την Πέμπτη

Τα τεστ προετοιμασίας συνεχίζονται στην Βέροια, με τους αθλητές του Α.Π.Σ. Φιλίππου Βέροιας να παίρνουν όλο και περισσότερους αγώνες στα πόδια τους, ενόψει της προσεχούς έναρξης (16/10) της Volleyleague 2021-2022.

Με το συνολικό απολογισμό αποτελεσμάτων στα τρία μέχρι σήμερα φετινή φιλικά να είναι απόλυτα ισορροπημένος (1 νίκη-1 ισοπαλία-1 ήττα) η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα, υποδέχεται την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, στις 18.00 στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» τον Πήγασο Πολίχνης, στη δεύτερη φιλική κόντρα των δύο ομάδων, μετά το νικηφόρο 3-1 σετ της ομάδας μας στο παρθενικό τεστ προετοιμασίας της σεζόν.

«Τα τρία πρώτα φιλικά που δώσαμε, ήταν ακριβώς αυτά που χρειαζόμασταν για να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Αντιμετωπίσαμε δύο ομάδες τον Πήγασο Πολίχνης και το Φοίνικα Σύρου που αμφότερες φιλοδοξούν να παίξουν φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στις κατηγορίες τους και αυτά που είδαμε πιστεύω θα μας βοηθήσουν , ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Για να το πετύχουμε αυτό οφείλουμε να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία που δείξαμε στο γήπεδο και να δουλέψουμε περισσότερο πάνω σε αυτά που δεν μας άφησαν ικανοποιημένους. Σίγουρα μας λείπουν 1-2 παιδιά που θα μας βοηθήσουν και στην προπόνηση και στους αγώνες» υποστήριξε ο αρχηγός του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Κώστας Προύσαλης, ο οποίος αναφερόμενος και στο αυριανό φιλικό με την ομάδα της Πολίχνης σημείωσε ότι παίζουμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που έχει ως στόχο την άνοδο στην Volleyleague, οπότε περιμένω ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69