tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ποιοι κέρδισαν στον αγώνα ρόλλερσκι στο Φράγμα Αλιάκμονα

Ένας εξαιρετικός αγώνας ρόλλερσκι, πραγματική διαφήμιση, διεξήχθε το τριήμερο 24 με 26 Σεπτεμβρίου στην Αγ. Βαρβάρα της Βέροιας. Μεγάλος αριθμός αθλητών, υψηλό επίπεδο, ταχύτητα, αντοχή, συναγωνισμός, πλούσιο θέαμα και θεατές.

Πραγματοποιήθηκαν στις κατηγορίες Αντρών και Γυναικών τρία αγωνίσματα (24-26.9.21), στις κατηγορίες Παδίων Κορασίδων δύο (25 & 26.9.21) και στους Παμπαίδες Παγκορασίδες ένα (26.9.21).

Ο Γιώργος Αναστασιάδης ήταν από ελληνικής πλευράς ο κορυφαίος αθλητής αφού κέρδισε και τα τρία αγωνίσματα (16 χλμ ομαδική εκκίνηση, 13 χλμ ατομική χρονομέτρηση και 1,1 χλμ ταχύτητα) με εξαιρετικές επιδόσεις και ατομικά ρεκόρ συγκομιδής βαθμών FIS.

Στις γυναίκες η Μαρία Ντάνου κέρδισε τα δύο αγωνίσματα της απόστασης, με την Ιωάννα Κώτσαλου να κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στο σπριντ.

Στους Παίδες ο Ευάγγελος Αθανασίου κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια και στις κορασίδες οι Γεωργία Τσιάρκα και Χριστίνα Ρόζα διεκδίκησαν το χρυσό μετάλλιο και τις δύο ημέρες με την πρώτη, τελικά, να κερδίζει στις λεπτομέρειες και να ανεβαίνει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ισάριθμες φορές.

Στους Παμπαίδες ο Βασίλης Τσουρέκας οδήγησε την κούρσα από την αρχή του αγώνα και στο νήμα κατάφερε να κερδίσει τον Γιώργο Γιαννουλάκη.

Στις Παγκορασίδες η Ανθούλα Πίπιλα ήταν σε άριστη κατάσταση και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69