tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρωταθλητές ΕΣΠΕΜ για πρώτη φορά στην ιστορία τους τα αγόρια Κ18 του Φιλίππου

Τον πρώτου τίτλο της ιστορίας του, στα αναπτυξιακά τμήματα, πανηγύρισε στην Έδεσσα ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, καθώς την Τετάρτη 8 Ιουλίου αναδείχθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία αγοριών Κ18 της Ε.Σ.ΠΕ.Μ.

Η ομάδα του Τάκη Χριστοφορίδη, μέσα σε σχεδόν... εχθρικό κλίμα, προηγήθηκε δις με 1-0 & 2-1 σετ. "Κλειδί" της νίκης της ομάδας μας, η επική ανατροπή του 3ου σετ από 19-9 σε 22-25! Έτσι με δυο "παλικαρίσιες" νίκες 3-2 σετ επί του σκληροτράχηλου Ίκαρου Έδεσσας το "νέο αίμα" του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας εξασφάλισε για πρώτη φορά τη συμμετοχή στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Το φινάλε του αγώνα βρήκε τους Παίδες μας και το τεχνικό επιτελείο να πανηγυρίζουν ένα «κουβάρι» στο κέντρο του γηπέδου αυτή την ιστορική επιτυχία, μαζί με πρόεδρο του ΤΑΑ, Δημήτρη Πιτούλια που για μια ακόμη φορά, μαζί με κάποιους γονείς και τους έφηβους αθλητές του συλλόγου ήταν στο πλευρό των νεαρών αθλητών μας. Το «γλέντι» συνεχίστηκε στα αποδυτήρια, όπου οι Παίδες μας επιδόθηκαν σε ένα ξέφρενο μπουγέλο τραγουδώντας «νάτοι-νάτοι οι πρωταθλητές»!

Μεθυσμένος από την παρθενική επιτυχία των "μικρών" πρωταθλητών και ο τεχνικός, υπεύθυνος των τμημάτων ανάπτυξης του Φιλίππου κι "αρχιτέκτονας" αυτής της επιτυχίας, Τάκης Χριστοφορίδης δήλωσε τα εξής: «Ζω ένα όνειρο, που έγινε πραγματικότητα με πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο... Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μαχητικές ομάδες. Κερδίσαμε το 1ο σετ σχετικά εύκολα. Στη συνέχεια χάσαμε το 2ο γιατί ο Ίκαρος αντέδρασε, πιέζοντας πολύ στο σερβίς. Το 3ο σετ ήταν πολύ καθοριστικό, γιατί «μπήκε στο παιχνίδι» και ο κόσμος των γηπεδούχων που από την κερκίδα άρχισε να βρίζει τα παιδιά του Φιλίππου σε κάθε φάση. Αν και χάναμε 19-9 καταφέραμε να το γυρίσουμε, γιατί μέσα σε όλη αυτή την ατμόσφαιρα «μίλησε» ο εγωισμός η καρδιά και το πάθος των παικτών μας. Αφού κάναμε με αυτή την επική ανατροπή το 1-2 σετ , οι αθλητές μου νόμισαν πως κάπου εκεί το ματς τελείωσε με αποτέλεσμα να το «πληρώσουμε» με την ισοφάριση 2-2. Λίγο πριν την έναρξη του 5ου σετ είπα στα παιδιά «πως πρέπει να αποδείξουν ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον Ίκαρο και να μην αδικούν τους εαυτούς τους». Προηγηθήκαμε 3-0 και μετά το 9-3 κάναμε το 12-5 για να πάρουμε τελικά τη νίκη με 15-8. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και χαρά για αυτό τον άθλο που πετύχαμε με αυτά τα νέα παιδιά, τα οποία παίζουν πρώτη χρονιά βόλεϊ, αλλά το μέλλον τους ανήκει. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Δημήτρη Πιτούλια που με εμπιστεύτηκε, με πήρε στην ομάδα να βοηθήσω, τόσο στους άνδρες, όσο και στα τμήματα υποδομής. Πρέπει να μπούνε οι βάσεις για αυτόν τον μεγάλο σύλλογο, όπως είναι ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας και να έρθουν στη συνέχεια πολλές ακόμη επιτυχίες....»

Ενθουσιασμένος από την αγωνιστική προσπάθεια, το πάθος, αλλά και δικαιωμένος από την ιστορική επιτυχία ήταν στην Έδεσσα και ο πρόεδρος Δημήτρης Πιτούλιας, που έζησε τον αγώνα από την κερκίδα, μαζί με την μέλλουσα σύζυγό του Ιωάννα. Στο τέλος του ματς ο κ. Πιτούλιας συνεχάρη έναν προς έναν τους συντελεστές αυτής της παρθενικής επιτυχίας για τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου και απευθυνόμενος στους νεαρούς αθλητές είπε: «Ό,τι και να πω σήμερα είναι λίγο. Σήμερα μας κάνατε πολύ υπερήφανους. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ιστορική αυτή στιγμή. Απόψε στην ΄Έδεσσα «γράψατε ιστορία» και εύχομαι όλοι να συνεχίσετε να αγωνίζεστε με τον ίδιο ζήλο και σύντομα να σας καμαρώσουμε και στην αντρική ομάδα»!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69