tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι νικητές του 16ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Scrabble που διοργανώθηκε στην Βέροια

Οι διακριθέντες της Α΄ κατηγορίας με την Αντιπρόεδρο της ΠΕΣ Βαρβάρα Μιχαηλίδου.

Με απροσδόκητη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Δευτέρα το 16ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Scrabble, το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 19-21 Ιουνίου 2021, στον Πολυχώρο Ελιά στη Βέροια.

Συμμετείχαν 63 παίκτες (19 από Θεσσαλονίκη, 17 από Αθήνα, 10 από Βέροια, 7 από Πτολεμαΐδα, 2 από Καστοριά, 2 από Ρόδο, 2 από Αλεξάνδρεια, 2 από Κοζάνη, 1 από Πάτρα και 1 από Βερδικούσια Λάρισας). 

Στην Α΄ κατηγορία διακρίθηκαν:

1. Θράσος Μυρσίνης, Ένωση Σκραμπλ Θεσσαλονίκης
2. Τάκης Παπαγιαννόπουλος, Όμιλος Σκραμπλ Αθηνών – Πειραιώς
3. Γιώργος Μουζεβίρης, Ένωση Σκραμπλ Θεσσαλονίκης
4. Άρης Μπάτρης, Όμιλος Σκραμπλ Αθηνών – Πειραιώς
5. Παναγιώτης Τοπαλίδης, Ένωση Σκραμπλ Θεσσαλονίκης
6. Γιάννης Δελημιχάλης, Όμιλος Σκραμπλ Αθηνών – Πειραιώς

Στην Β΄ κατηγορία διακρίθηκαν:

1. Λένα Αποστολίδου, Όμιλος Σκραμπλ Πτολεμαΐδας
2. Καλλιόπη Γιουβάνη, Ένωση Σκραμπλ Θεσσαλονίκης
3. Αλίτσια Στεφανή, Όμιλος Σκραμπλ Πτολεμαΐδας
4. Εύα Σίσκου, Όμιλος Σκραμπλ Θεσσαλονίκης
5. Μιχάλης Φουντουκίδης, Όμιλος Σκραμπλ Αθηνών – Πειραιώς
6. Χατζηγεωργίου Ανθούλα, Όμιλος Σκραμπλ Ρόδου – Δωδεκανήσου

Στην τελετή απονομών το Δ.Σ. της ΠΕΣ προχώρησε σε μια σειρά ειδικών τιμητικών βραβεύσεων, ήτοι: α) παραδόθηκε το γνωστό "σημαιάκι" στην Εύα Ζέρβα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα ratings τον περασμένο Ιούλιο, β) επιδόθηκε ειδική τιμητική πλακέτα στη Δήμητρα Παναγοπούλου που ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ των 8 σκραμπλ σε έναν αγώνα και γ) επιδόθηκε ειδική τιμητική πλακέτα στον Επίτιμο Πρόεδρο Παναγιώτη Τοπαλίδη. 

"Ευχαριστούμε θερμά το μεγάλο χορηγό μας Watt+Volt (Γράμμου 14, Βέροια, υπεύθυνη η κα Νίκη Μποσμαλή) και τους χορηγούς μας Rustic Cafe Bar (Φάνες Ρόδου), Plus English Language Schools (Ρόδος), Τρόπαιον έπαθλα (Ρόδος), Εκδόσεις Βερέττας (Ρόδος), Tulip espresso bar (Βέροια), ΠΚΠ παραδοσιακός φούρνος (Βέροια), Mini Market (Βέροια), Μελικιώτης κοτόπουλα light (Βέροια), Dream Moments Creations (Βέροια), L.S. equipments (Βέροια) και Sea Tickets (Αθήνα). 

Ευχαριστούμε θερμά την Έφορο Μαρία Κολέτα και τους βοηθούς εφόρου Μελίνα Δαμίγου και τη μικρούλα Ιωάννα! 

Ευχαριστούμε θερμά τη Δήμητρα Παναγοπούλου για την καλλιτεχνική επιμέλεια της αφίσας και για την προσφορά 4 αναμνηστικών αναπτήρων. 

Ευχαριστούμε θερμά το Γιώργο Μουζεβίρη για την επιμέλεια των κληρώσεων. Ευχαριστούμε θερμά τη Βασιλική Πουλερέ, το Γιάννη Δελημιχάλη και τον Κύρκο Αικατερινάρη για την βοήθεια στην παραγωγή των στατιστικών. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Δημήτρη Αθανασόπουλο για την επιμέλεια του Δελτίου Τύπου. 

Ευχαριστούμε θερμά τη δημοσιογράφο Μαρία Τριγώνη και τον ιστότοπο "Πληροφοριοδότης" για το ρεπορτάζ και την φωτογραφική κάλυψη. 

Το εξωαγωνιστικό πρόγραμμα πλαισιώθηκε από τη βραδινή δεξίωση του Σαββάτου στο εστιατόριο του Πολυχώρου Ελιά και την αντίστοιχη την Κυριακή στο Άρωμα Πόλης. 

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που τίμησαν με τη συμμετοχή τους την εκδήλωση. Συγχαρητήρια σε όλους τους διακριθέντες στο αγωνιστικό πρόγραμμα. 

Στο πρώτο μεγάλο τουρνουά στην μετά covid εποχή οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ευχαριστηθούν τα παιχνίδια τους, να διασκεδάσουν ως μια μεγάλη και αγαπημένη παρέα και να γλεντήσουν με την ψυχή τους. Καλή αντάμωση στο 4ο Grand Prix, 15-18/7/2021 στο Δασικό Χωριό Λιβαδάκι!", αναφέρει η Πανελλήνια Ένωση Σκραμπλ - ΠΕΣ.

scrable nikites21b
Φωτ: Οι διακριθέντες της Β΄ κατηγορίας  

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69