tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ανακατασκευή των γηπέδων τένις στην Ράχη

Στη βελτίωση του υφιστάμενου γηπέδου αντισφαίρισης με προμήθεια συνθετικού δαπέδου για την αντικατάσταση του κατεστραμμένου έτσι ώστε να βελτιωθεί η επιφάνεια που καταλαμβάνει ο ενιαίος χώρος των δύο αθλητικών γηπέδων αντισφαίρισης (τένις) στοχεύει η «Ανακατασκευή του δαπέδου αντισφαίρισης γηπέδου Ράχης» που υλοποιείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Βέροιας.

Τις εν εξελίξει εργασίες επόπτευσαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΑ -ως φορέας διαχείρισης του έργου- Λεωνίδας Ακριβόπουλος και Λάζαρος Ασλανίδης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ράχης, Νίκος Μαργαριτόπουλος.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει απόξεση της διαβρωμένης άνω επιφάνειας και προετοιμασία για νέα επίστρωση και αναμένεται καθαρισμός του υφιστάμενου ασφάλτινου δαπέδου και επίστρωση της επιφάνειας του γηπέδου με ελαστικοσυνθετικό τάπητα.

Σκοπός του έργου είναι η δημιουργία ενός άρτια εξοπλισμένου, οργανωμένου και λειτουργικού χώρου προπόνησης για την εκγύμναση, την ψυχαγωγία και την αναψυχή των παιδιών και των ενηλίκων δημοτών της Βέροιας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69