tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τον Φοίνικα Σύρου θα υποδεχθεί την Κυριακή ο Φίλιππος

Στη Βέροια θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Volley League όπου ο νεοφώτιστος Φίλιππος Βέροιας θα αντιμετωπίσει τον αήττητο του εφετινού πρωταθλήματος Φοίνικα ΟΝΕΧ. (8η αγωνιστική, 7/2, 18.00, Live Streaming, Διαιτητές: Βασιλειάδης, Γεωργιάδης).

Στον Α΄γύρο ο Φοίνικας ΟΝΕΧ νίκησε στη Σύρο 3-1 σετ. Οι δύο ομάδες έχουν παίξει και δύο φιλικά. Στο πρώτο είχε νικήσει ο Φίλιππος 3-1 σετ και το δεύτερο τεστ αναδείχτηκε ισόπαλο 2-2 σετ.

Με ανεβασμένη ψυχολογία από τις τρεις συνεχόμενες νίκες, η ομάδα της Βέροιας παίζοντας είναι απελευθερωμένη από το άγχος. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις ελλείψεις του Φοίνικα Σύρου και να φτάσει σε μία ακόμη ιστορική επιτυχία, που θα την ανεβάσει ακόμη περισσότερο στην βαθμολογική κατάταξη, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Φιλιππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την απουσία του Πρωτοψάλτη, που είναι μία σημαντική μονάδα για το Φοίνικα, παρόλο που η ομάδα της Σύρου έχει τους παίκτες για να αναπληρώσει οποιοδήποτε κενό. Εμείς , μετά από τρες νίκες, είμαστε ανεβασμένοι αγωνιστικά και ψυχολογικά, ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε ότι μπορούμε περισσότερο απ’ το ματς.

Ο λίμπερο του Φιλίππου Βεροιας Αντώνης Μπουράκης δήλωσε: «Πιστεύω ότι είναι ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάτι από το ματς, γιατί ο αντίπαλός μας έχει κάποιες ελλείψεις. Εμείς είμαστε σε καλή περίοδο, αφού από τρεις σερί νίκες και θα κυνηγήσουμε κόντρα σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο το καλύτερο που μας αναλογεί».

Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ είναι η μόνη αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα και ενώ έχει έναν ακόμα αγώνα (με την Κηφισιά που είχε αναβληθεί) για να ολοκληρωθεί ο Α΄γύρος.

Η αποστολή του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ ταξίδεψε αεροπορικώς από το Ηράκλειο στη Θεσσαλονίκη και από εκεί στην πόλη της Ημαθίας και ήδη προπονήθηκε στο ΔΑΚ Βικέλας. Απουσιάζουν ο διεθνής ακραίος, Θανάσης Πρωτοψάλτης και οι νεοπαοκτηθέντες Θάνος Μαρούλης, Κουπόνο Φέι.

Ο κενρικός του Φοίνικα ΟΝΕΧ Δημοσθένης Λινάρδος δήλωσε: «Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και κάθε έναν που περνάει προσπαθούμε να τον αφήνουμε πίσω και να πηγαίνουμε παρακάτω.  Δεν έχουμε και πολύ χρόνο άλλωστε. Στόχος μας είναι με συγκέντρωση και προσήλωση να πετύχουμε τον τελικό μας στόχο , που είναι η διεκδίκηση όλων των τίτλων. Έχουμε «δέσει» σαν ομάδα και αυτό μας βγαίνει και σαν αποτέλεσμα στο γήπεδο. Προσπαθούμε καθημερινά να καλύψουμε το κενό των παιδιών που λείπουν ώστε να μην μας επηρεάζει αγωνιστικά. Ακολουθεί ένα δύσκολο ματς στη Βέροια που θέλει προσοχή και είμαι σίγουρος ότι θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα. Όλοι μαζί βήμα-βήμα, για την επίτευξη των στόχων μας».

 Στον Α΄γύρο ο Φοίνικας Σύρου νίκησε τον Φίλιππο 3-1 σετ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στην κατηγορία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69