tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

2o Διαδικτυακό Διασυλλογικό GrandPrix Γρήγορου Σκακιού της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας

Η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας διοργανώνει την Κυριακή 29/11/2020 και ώρα 11.30, το 2o Διαδικτυακό Διασυλλογικό GrandPrix Γρήγορου Σκακιού μεταξύ των σωματείων της.

Τρόπος: Μέσω της δωρεάν ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.lichess.org

Συμμετοχή: Ελεύθερη για τους σκακιστές και σκακίστριες των σωματείων της Ε.Σ.Σ.Κε.Δυ.Μ. Κάθε σωματείο μπορεί να συμμετέχει με όσους παίχτες επιθυμεί. Οι συνολικοί βαθμοί των ομάδων θα προκύπτουν αθροίζοντας τους βαθμούς σε συνάρτηση με τις παρτίδες, των πέντε (5) σκακιστών κάθε σωματείου με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Χρόνος: Οι αγώνες θα έχουν χρόνο σκέψης 5 λεπτά + 3 δευτερόλεπτα πρόσθετου χρόνου σε κάθε κίνηση και θα γίνουν με την μορφή “Arena” (συνεχόμενες διασταυρώσεις). Συνολική διάρκεια του Τουρνουά μιάμιση ώρα (11:30 – 13:00).

Έπαθλα: Η χαρά της συμμετοχής και η αναγνώριση της αξίας των νικητών! Δε θα υπάρξουν παράβολα, επομένως δεν μπορούν να υπάρξουν και έπαθλα στους νικητές.

Οδηγίες οργάνωσης και συμμετοχής: Κάθε σκακιστής ή σκακίστρια θα πρέπει να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα lichess.org (εάν δεν έχει ήδη) και να συμμετέχει στο πρωτάθλημα επιλέγοντας την αντίστοιχη ομάδα του σωματείου του. Η σελίδα του τουρνουά θα ανανεώνεται αυτόματα με τις νέες συμμετοχές και θα μπορείτε να την παρακολουθείτε μέσω του συνδέσμου: https://lichess.org/tournament/BcS1lNf6

Στόχος: Η διατήρηση της επαφής των αθλητών με το άθλημα, η συνύπαρξη των παικτών και των ομάδων τους και η εξοικείωση με την ηλεκτρονική πλατφόρμα για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον από όλους τους αθλητές μας.

Πληροφορίες: Οι υπεύθυνοι των σωματείων μπορούν να καλούν τους Αχιλλέα Σπυρλιάδη (6976095019) και Ιωάννη Κοσμίδη (6987042278) για πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες και τη χρήση της πλατφόρμας www.lichess.org.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69