tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με Ολυμπιακό στο Ρέντη ο Φίλιππος το Σάββατο

Νέα εκτός έδρας «επικίνδυνη αποστολή» για τον Α.Π.Σ Φίλιππο Βέροιας, ο οποίος, μετά την ήττα της πρεμιέρας στη Σύρο, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής 18.00 στο πειραϊκό κλειστό «Μ. Μερκούρη» του Ρέντη (18.00 Ονόπας, Μουλά Ειρ., V.L. – T.V.) τον πανίσχυρο Ολυμπιακό, σε ένα ματς σε «ερυθρόλευκο» φόντο.

Παρά τη διαφορά δυναμικότητας αλλά και στόχων, καθώς οι περσινοί φιναλίστ αποτελούν δικαίως ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για τον φετινό τίτλο η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα, θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους, στοχεύοντας να επιστρέψει στη Βέροια, έχοντας στις αποσκευές τον πρώτο της ιστορικό βαθμό στην Volleyleague.

«Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι… Ο Ολυμπιακός έχει δείξει στα πρώτα φιλικά και στο Λίγκ Καπ «Ν. Σαμαράς» ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει πολύ καλούς παίκτες, αλλά αυτό αποτελεί για εμάς ένα κίνητρο παραπάνω να παλέψουμε χωρίς άγχος για να κερδίσουμε ότι μπορούμε περισσότερο από αυτό το παιχνίδι» τόνισε ο τεχνικός του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας, Σωκράτης Τζιουμάκας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.filipposvolley.gr

Από την πλευρά του ο διεθνής κεντρικός της Σάντα Λουτσία, Τζούλιαν Μπίσετ επεσήμανε στο www.filipposvolley.gr : “Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά κάθε παίκτης, όταν έχει απέναντί του μία καλύτερη ομάδα τα δίνει όλα για τη νίκη. Πιστεύω πως όλη η ομάδα θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και σίγουρα ότιδήποτε καταφέρουμε να κερδίσουμε απέναντι στον Ολυμπιακό, θα είναι για εμάς ένα καλό δώρο”

Κάντο όπως με την Κηφισιά

Η τελευταία επίσκεψη του Μπίσετ στου Ρέντη ήταν πριν από 5 χρόνια, όταν ως παίκτης της Κηφισιάς είχε κερδίσει στο φινάλε του Ά γύρου (22/12) με 3-1 σετ τον Ολυμπιακό, στη νίκη της χρονιάς. Με τον μπλοκέρ της Αγίας Λουκίας να συνεισφέρει 13 πόντους «κατεβάζοντας ρολά» στο φιλέ (7 μπλοκ) η ομάδα των Βορείων προαστίων στέφθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της «πρωταθλήτρια χειμώνα» πάνω στο νήμα του Α΄γύρου! Σε εκείνο μάλιστα το ματς, αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό και ο νυν διαγώνιος των Πειραιωτών, Έγκλεσκαλνς, που είχε σημειώσει μόλις 9 πόντους. Άραγε μπορεί το Σάββατο ο Μπίσετ να επαναλάβει μία τέτοια νίκη και με τους «ερυθρόλευκους» της Βέροιας;

«Θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς να επαναλάβουμε μία εμφάνιση ανάλογη με εκείνη της Κηφισιάς, γιατί μιλάμε για δύο διαφορετικές ομάδες. Τότε διαθέταμε τεράστια εμπειρία και ποιότητα στην υποδοχή με Στεφάνου και Χριστοφιδέλη, ο οποίος μάλιστα είχε βγει και MVP του αγώνα με 6 μπλοκ, ένα λιγότερο από μένα (σ.σ γέλια). Η ομάδα μας είναι νεοφώτιστη, τα παιδιά είναι πιο νεαρά αλλά με πάθος και όρεξη να διακριθούν στην Volleyleague και πιστεύω πως και αύριο θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Προσωπικά, αλλά νομίζω και κάθε παίκτης, όταν απέναντι έχουμε μία καλή ομάδα όλοι οι παίκτες τα δίνουν όλα και το ίδιο πιστεύω θα γίνει και τώρα…» είπε αστειευόμενος ο Μπίσετ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.filipposvolley.gr

Έβαλαν στοίχημα Μπίσετ – Σωκ. Τζιουμάκας

Μάλιστα, όπως και τότε, ο Μπίσετ το Σάββατο θα έχει ένα επιπλέον κίνητρο , καθώς όπως έκανε πριν 5 χρόνια με τον Κώστα Αρσενιάδη, έτσι και στην τελευταία προπόνηση της όμαδας, έδωσε τα χέρια και με τον τεχνικό Σωκράτη Τζιουμάκα, βάζοντας… στοίχημα.

«Πριν από εκείνο τον αγώνα είχα πει στον τότε προπονητή της Κηφισιάς, Κώστα Αρσενιάδη «κόουτς άμα κερδίσουμε το ματς, μπορώ να πάρω δυο μέρες παραπάνω ρεπό το Δεκέμβριο; Και εκείνος δέχθηκε! Νικήσαμε λοιπόν τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά δεν πήρα ποτέ τα ρεπό. Κι από τότε άλλαξε το κλίμα στην ομάδα… (σ.σ γέλια).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69