tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι επιδόσεις του ΕΟΣ Νάουσας στους αγώνες ρόλερσκι

Με ένα άρτια οργανωμένο αγωνιστικό διήμερο στις 24 και 25 Οκτωβρίου, έκλεισε ο κύκλος του θερινού πρωταθλήματος Ρόλερσκι για το 2020. Οι αγώνες σε όλες τις κατηγορίες πραγματοποιήθηκαν στο φράγμα Αλιάκμονα, με μία συνδιοργάνωση διεθνών προδιαγραφών από όλες τις απόψεις μεταξύ του ΣΧΟ Βέροιας και του ΕΟΣ Νάουσας.

Στους αγώνες, απογειώθηκαν οι αθλητές του ΕΟΣ σε όλες τις κατηγορίες πιάνοντας τους υψηλότερους στόχους.

Στην κατηγορία των γυναικών η Μαρία Ντάνου επανήλθε δυναμικά, κερδίζοντας το ασημένιο και το χρυσό μετάλλιο τις δυό μέρες του αγώνα, με πολύ καλή συγκομιδή βαθμών FIS (98).

Στην κατηγορία των ανδρών ο Γιώργος Αναστασιάδης κέρδισε δύο χάλκινα μετάλλια, ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις σημειώνοντας εξαιρετική επίδοση με 76 βαθμούς FIS, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για το νεαρό της ηλικίας του.

Στην κατηγορία των κορασίδων η Μάρα Τσιάρκα κέρδισε και τους δύο αγώνες, κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια, έχοντας στον δεύτερο αγώνα ισχυρό αντίπαλο την αδερφή της, Γεωργία Τσιάρκα, που κέρδισε το χάλκινο και το ασημένιο μετάλλιο.

Στην ίδια κατηγορία η Κατερίνα Βάικου τερμάτισε και τις δύο μέρες στην Πέμπτη θέση και η Λυδία Τσιάτσιου στην έκτη θέση αντίστοιχα.

Στις παιδικές κατηγορίες μέχρι 12 ετών, στα κορίτσια η Δάφνη Βάικου κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο και η Νεφέλη Μπιλιούρη τερμάτισε στην Πέμπτη θέση.

Στα αγόρια ο Διαμαντής Κολτσάκης κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο και ο Ευάγγελος Παρίσης τερμάτισε στην έκτη θέση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69