tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φίλιππος Βέροιας: Φιλικό "ποδαρικό" στη Βέροια κόντρα στον Ηρακλή

Το πρώτο του φετινό φιλικό στη Βέροια θα δώσει το Σάββατο 3 Οκτωβρίου ο Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball, ο οποίος θα υποδεχθεί στις 19.30 στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» (πρώην ΕΑΚ Μακροχωρίου) την ανδρική ομάδα του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015.
Αυτό θα είναι το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας με τον «Γηραιό», καθώς πρόσφατα η ομάδα μας είχε επιβληθεί σε φιλική αναμέτρηση στη Μίκρα, με 3-0 της ομάδας U22 των «κυανόλευκων».

Μετά το τελευταίο νικηφόρο φιλικό με τον ΠΑΟΚ, τα παιδιά του Σωκράτη Τζιουμάκα δίνουν ένα ακόμη δυνατό τεστ, με μια ομάδα της Volleyleague, που τις επόμενες μέρες θα αντιμετωπίσουν ξανά στο πλαίσιο του προκριματικού ομίλου του League Cup «Ν. Σαμαράς».

Ο φιλικός αγώνας στο κλειστό "Δ. Βικέλας" θα διεξαχθεί χωρίς θεατές, λόγω των αυστηρών υγειονομικών μέτρων που ισχύουν για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Επειδή λόγω των περιοριστικών μέτρων προστασίας θα τηρηθεί αυστηρή λίστα προσέλευσης, παρακαλούμε πολύ όσοι εκπρόσωποι του Τύπου επιθυμούν να παραστούν στο "Δ. Βικέλας" για να καλύψουν δημοσιογραφικά το ματς να δηλώσουν το συντομότερο το όνομά τους στέλνοντας σχετικό email με το τηλέφωνό τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69