tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δυνατό τεστ του Φίλιππου Βέροιας Volleyball με ΠΑΟΚ στη Νάουσα

Έναν χρόνο μετά την τελευταία τους συνάντηση στο πλαίσιο του α’ διεθνούς τουρνουά βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας στο ΔΑΚ Μακροχωρίου «Δημήτριος Βικέλας», η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στο ΔΑΚ της Νάουσας (18.30) και πάλι την ΠΑΟΚ, σε ένα ακόμη δυνατό φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν της Volleyleague 2020-2021.

Οι προπονητές των ομάδων που θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες σε λίγες μέρες, για τον προκριματικό όμιλο του Λιγκ Καπ "N. Σαμαράς", που θα διοργανώσει ο Φίλιππος Βέροιας το διήμερο 10-11 με τη συμμετοχή ακόμη του Ηρακλή Πετοσφαίρισης 2015, αναμένεται σε ένα ακόμη ματς με εορταστικό χαρακτήρα να δοκιμάσουν ξανά πρόσωπα και σχήματα, προκειμένου να τεστάρουν τον αγωνιστικό βαθμό ετοιμότητας των παικτών τους και να βγάλουν πολύτιμα συμπεράσματα.

Ο τεχνικός του Φίλιππου Βέροιας, Σωκράτης Τζιουμάκας θα έχει για πρώτη φορά φέτος σε φιλικό και τους στρατευμένους άσους μας, Γιώργο Μιχελάκη και Αλέξανδρο Γραμμενούδη, οι οποίοι μετά την άδεια ορκωμοσίας που έλαβαν, ενσωματώθηκαν από σήμερα στις προπονήσεις και γνωρίστηκαν με τους νέους ξένους αθλητές μας, Μπεάτι και Εντουάρντο.

Μετά το πέρας της προπόνησης, ο πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρης Πιτούλιας, σε ομιλία του προς τους αθλητές της ομάδας μας, παρουσία του γενικού αρχηγού, Λεωνίδα Ξανθόπουλου και του τιμ μάνατζερ, Δημήτρη Αναστασίου, καλωσόρισε τους δυο παίκτες, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εμφανίσεις τους στα πρόσφατα φιλικά σε Σύρο και Αθήνα. 

Παράλληλα ζήτησε χαρακτηριστικά από όλους «δουλειά, δουλειά και… δουλειά», προκειμένου να υπάρχει συνέχεια στην ενθαρρυντική πορεία της ομάδας και να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων στη φετινή ιστορική σεζόν.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69