tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σωκράτης Τζιουμάκας: «Να κάνουμε ολόκληρη την Ημαθία να μιλάει για το βόλεϊ»

Μετά την ολιγοήμερη προετοιμασία στο Σέλι και τις πολύτιμες ανάσες αθλητών και προπονητικού επιτελείου του Δεκαπενταύγουστου, ο Φίλιππος Βέροιας μπήκε από τη Δευτέρα στο γ’ στάδιο της προετοιμασίας του, με την έναρξη προπονήσεων στο κλειστό γυμναστήριο.

Ο τεχνικός Σωκράτης Τζιουμάκας, λίγο πριν οι παίκτες αρχίσουν για πρώτη φορά να πιάνουν μπάλα στα χέρια του μίλησε για τις εντυπώσεις του από τη δουλειά που έγινε στο Σέλι, τη συνέχεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας και τα επικείμενα φιλικά, το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, τα πλάνα της διοίκησης για περαιτέρω ενίσχυση, αλλά και για την αναμενόμενη στήριξη του κόσμου της Βέροιας, ώστε το βόλεϊ να γίνει θέμα συζήτησης όχι μόνο στην πόλη μας, αλλά σε ολόκληρη την Ημαθία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τζιουμάκα

-Πώς κύλησαν οι μέρες της προετοιμασίας της ομάδας στο Σέλι;

"Οι εντυπώσεις από την προετοιμασία στο Σέλι είναι εξαιρετικές. Προπονηθήκαμε σε ένα φανταστικό περιβάλλον, ό,τ ι καλύτερο μπορούσαμε να βρούμε αυτή την εποχή, μέσα στη φύση, στο καθαρό οξυγόνο, σε γενικά ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες για την καλύτερη προετοιμασία μιας ομάδας.
Τα παιδιά στο Σέλι δούλεψαν πάρα πολύ καλά, πέντε μέρες έκαναν πολύ καλή προπόνηση, μας βοήθησε φυσικά και ο καιρός και από σήμερα μπαίνουμε στο γήπεδο. Θα πιάσουμε μπάλα, θα βρούμε για δύο εβδομάδες το ρυθμό μας και στη συνέχεια θα προγραμματίσουμε κάποια φιλικά ματς, για τα οποία θα είμαστε έτοιμοι σε περίπου ένα μήνα".

-Πως θα χαρακτηρίζατε το μέχρι στιγμής κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και πως «δένει» η «χημεία» μεταξύ παλιών και καινούριων αθλητών;

"Νομίζω πως η ομάδα θα «δέσει» πολύ καλά, κάτι που είναι θέμα χρόνου! Είδαμε αυτές τις μέρες παλιούς και νέους μαζί, να κάνουν πάρα πολύ καλή παρέα κα αστεία ο ένας με τον άλλον. Τα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα είναι όλα τους εξαιρετικοί χαρακτήρες και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ «δεμένη» ομάδα, μια πραγματική οικογένεια".

-Τι άλλο περιμένετε για να ολοκληρωθεί το «παζλ» του φετινού Φίλιππου Βέροιας και πόσο ανταγωνιστικός μπορεί να είναι, όντας νεοφώτιστος, σε αυτή την ιστορική του συμμετοχή στη Volleyleague;

"Είμαστε σε συνεργασία με τη διοίκηση και περιμένουμε να γίνουν και κάποιες άλλες προσθήκες… Με τις μέχρι τώρα κινήσεις που έχουν γίνει, είμαι πολύ ευχαριστημένος, η διοίκηση σε ό,τι χρειαστεί η ομάδα είναι κοντά μας, μας στηρίζει και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ένας προπονητής!
Όμως το πόσο ανταγωνιστική ομάδα θα είμαστε φέτος, δεν εξαρτάται μόνο από μας φυσικά, αλλά και από τις αντίπαλες ομάδες. Είδαμε κάποιες να έχουν ενισχυθεί ιδιαίτερα με μεταγραφές, άλλες που δεν έχουν κάνει ακόμη κινήσεις, γενικότερα περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η τελική μορφή των ομάδων, προκειμένου να μπορούμε να πούμε περισσότερα και να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα, ώστε να δούμε και εμείς φέτος πόσο ψηλά μπορούμε να βάλουμε τον πήχη".

-Μετά την περσινή επιτυχημένη πορεία, με την κατάκτηση του τίτλου της Α2 και την πανηγυρική άνοδο εκτιμάτε πως οι απαιτήσεις και προσδοκίες του κόσμου φέτος από την ομάδα θα είναι περισσότερες;

"Από πέρυσι βάλαμε τις βάσεις για κάτι καλό, κάναμε μια δυνατή ομάδα, φέτος τη συμπληρώσαμε και φιλοδοξούμε να κάνουμε όχι μόνο τη Βέροια, αλλά ολόκληρη τη Ημαθία να μιλάει για το βόλεϊ του Φίλιππου. Ασφαλώς περιμένουμε ότι οι απαιτήσεις του κόσμου θα είναι μεγαλύτερες από πέρυσι και αυτό είναι δικαιολογημένο.
"Προσωπικά εύχομαι να μας …αφήσει ο κορονοϊός να παίξουμε με φιλάθλους , γιατί κακά τα ψέματα, κάθε αθλητής θέλει να βλέπει κόσμο στην κερκίδα για να αποδίδει καλύτερα. Δεν θα μας είναι καθόλου ευχάριστο να παίζουμε σε άδειες εξέδρες, αλλά αν επιβάλλεται να γίνει κάτι τέτοιο για λόγους υγείας, είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος της Βέροιας θα μας στηρίξει, όπως το έκανε και πέρυσι και από κει και πέρα θα δούμε που μπορεί να φτάσουμε…"

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69