tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Ενόργανη Γυμναστική μπαίνει στα σχολεία της Νάουσας

Ο αθλητικός όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής της Νάουσας «ΗΡΑΚΛΗΣ» σε συνεργασία με την ομοσπονδία Γυμναστικής και με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας, πραγματοποιεί μέσω του προπονητή του επισκέψεις στα σχολεία της Νάουσας στο πλαίσιο της βιωματικής δράσης με θέμα : «Μαθαίνω για την Ενόργανη Γυμναστική».

Η δράση αυτή είναι στο πλαίσιο της διάδοσης του αθλητικού πνεύματος και της ενασχόλησης των νέων παιδιών με τον αθλητισμό και πραγματοποιείται με επιλεγμένους Γυμναστές – Προπονητές, μετά από άδεια του Υπουργείου Παιδείας που δόθηκε στην Ελληνικής Γυμναστική Ομοσπονδία, προκειμένου να ενημερωθούν οι μαθητές και μαθήτριες για τα Ολυμπιακά αθλήματα της Γυμναστικής.

Στην έναρξη της βιωματικής δράσης την Τρίτη 19/11/2019, ο προπονητής του συλλόγου «ΗΡΑΚΛΗΣ» κ. Χρήστος Ζάλιος επισκέφτηκε το 2ο Νηπιαγωγείο Νάουσας, με στόχο οι μικροί μαθητές να γνωρίσουν τα αθλήματα που καλλιεργεί η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία. Τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες συνόδευαν οι δασκάλες τους κ.κ. Έλενα Πραντσίδου, και Άρτεμις Χατζάρα. Σήμερα δε Πέμπτη 21/11/2019 η δράση πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας.

Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία μέσα από προβολή βίντεο να γνωρίσουν ποια είναι τα αντρικά και ποια τα γυναικεία αγωνίσματα της ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ.

Ακόμη παρακολούθησαν στιγμιότυπα από αγώνες ακροβατικού τραμπολίνο, διπλού μίνι τραμπολίνο και ακροβατικού διαδρόμου και είχαν την ευκαιρία στο πλαίσιο της βιωματικής προσέγγισης να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε απλές ασκήσεις στο τραμπολίνο, το μονόζυγο και τους κρίκους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69