tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυπελλούχος ο ΕΟΣ Νάουσας στο εθνικό πρωτάθλημα βορείων αθλημάτων

Ολοκληρώθηκε το εθνικό πρωτάθλημα βορείων αθλημάτων και τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδος 2019 από το σύνολο αγώνων κέρδισαν: Στην κατηγορία Αντρών ο Απόστολος Αγγέλης ήταν ο μεγάλος νικητής αφού ήταν πρώτος σε όλους τους αγώνες Δρ. Αντοχής και κέρδισε εύκολα τον τίτλο με 80 βαθμούς. Δεύτερος κατετάγει ο Νικόλαος Τσουρέκας (56 βαθμούς) και τρίτος Γεώργιος Νάκας με 43 βαθμούς. Στην κατηγορία Γυναικών ισοβάθμισαν στην κορυφή της βαθμολογίας οι Μαρία Ντάνου και Στυλιανή Γιαννακοβίτη με 50 βαθμούς. Η Μαρία κέρδισε τις περισσότερες πρώτες θέσεις στη διάρκεια της περιόδου αλλά η νεαρή αθλητρία είχε μεγαλύτερη διάρκεια και επιμονή. Τρίτη κατετάγει η Παρασκευή Λαδοπούλου με 43 βαθμούς.

Στην κατηγορία Παίδων ο Γιώργος Αναστασιάδης πέτυχε μοναδικό επίτευγμα με τις επιδόσεις του και κέρδισε τον τίτλο του κυπελλούχου Ελλάδος. Μάχη έγινε για τις δεύτερη και τρίτη θέση με τους Αθανάσιο Γάστη και Αχιλλέα Δρακωτό, οι οποιοί με 72 και 71 βαθμούς αντίστοιχα διεκδίκησαν μέχρι τον τελευταίο αγώνα τον τίτλο. Στις Κορασίδες η Μαρία Δήμητρα Τσιάρκα πέτυχε το απόλυτο, ήταν η κορυφαία αθλήτρια της κατηγορίας της και με 110 βαθμούς κέρδισε τον τίτλο του 2019. Δεύτερη κατετάγει η Ελευθερία Σαρακίνη με 62 και τρίτη η Μαρία Μπέλη με 54 βαθμούς.

Στην κατηγορία Παμπαίδων με 40 βαθμούς ο Ευάγγελος Αθανασίου κέρδισε το τίτλο του κυπελλούχου Ελλάδος 2019. Με τους Ιωάννη Γεωργάκη και Αντώνιο Προδρομίδη με 22 και 16 βαθμούς να βρίσκονται στις δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Στην κατηγορία των Παγκορασίδων έγινε μάχη με τις Αικατερίνη Βάικου και Γεωργία Τσιάρκα να μοιράζονται τον τίτλο της κυπελλούχου Ελλάδος 2019 με 38 βαθμούς. Τρίτη κατετάγη η Μελπομένη Δούμτση με 28 βαθμούς.

Στα σωματεία, τον τίτλο του Κυπελλούχου Σωματείου κέρδισε ο ΕΟΣ Νάουσας, με συνολική βαθμολογία 556, ο οποίος επικράτησε κυρίως στις γυναικίες κατηγορίες. Ο ΑΟ Φλώρινας με 519 βαθμούς κατετάγει δεύτερος με υψηλή βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες. Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 236 βαθμούς κατετάγει ο ΕΟΣ Μετσόβου χάρη στις επιδόσεις των αθλητών του της κατηγορίας αντρών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69