tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γεμάτοι μετάλλια επέστρεψαν από διασυλλογικούς αγώνες οι αθλητές της Ακροβατικής Γυμναστικής του Φιλίππου

Γεμάτοι μετάλλια και εμπειρίες επέστρεψαν οι αθλητές-τριες του ΑΣ Φίλιππος - Τμήμα Ακροβατικής Γυμναστικής από το Διασυλλογικό Αγώνα Βορείου Ελλάδος Ακροβατικής Γυμναστικής, που διεξήχθη το Σάββατο 9 Μαρτίου, στο Ε.Γ. Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά:

Στην Ε' κατηγορία οι πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες Κολέτσα Μαρία-Ήλια, Κούλλα Μαρία και Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα αγωνίστηκαν στις τριάδες γυναικών και κατέκτησαν την 4η θέση (για πρώτη φορά στα αγωνιστικά ταπί).

Στη Δ' κατηγορία αγωνίστηκαν η τριάδα γυναικών Παπαχαραλάμπους Όρε Αντωνία, Καμπουρίδου Ευγενία και Βοργιατζίδου Ελένη-Στυλιανή και κατέκτησαν την 3η θέση (για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία).

Και το μεικτό ζευγάρι με τους Ντάγια Μιχαέλα και Σαλασίδη Χαράλαμπο που κατέκτησε την 1η θέση.

Τέλος στην Γ' κατηγορία στα ζευγάρια γυναικών αγωνίστηκαν οι Παλάσκα Μαρία με την Καλαϊτζή Σταυρούλα-Παρασκευή και κατέκτησαν την 1η θέση (για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία).

Ο αγώνας αυτός ήταν αγώνας προετοιμασίας για την αγωνιστική ομάδα ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί 5-7 Απριλίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα τους καθώς και τις προπονήτριες τους Έλσα Παπαδοπούλου και Πουλιοπούλου Έφη. Εμείς να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια και δύναμη στην προετοιμασία τους. Είμαστε πολύ περήφανοι για όλους σας!!!", αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69