tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με μετάλλια και διακρίσεις επέστρεψε η ρυθμική του Φιλίππου

Ελπιδοφόρο και πολλά υποσχόμενο ήταν το ξεκίνημα των αθλητριών της Ρυθμικής του Φιλίππου στον Διεθνή αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής στην Βιέννη YOUNG TALENTS CUP όπου ανάμεσα σε πάρα πολλές ομάδες με πάνω από 400 αθλήτριες και από 20 διαφορετικές χώρες κατάφεραν να διακριθούν και να φέρουν μετάλλια στην πόλη της Βέροιας.

Την αποστολή της Ρυθμικής του Φιλίππου αποτελούσαν πέντε αθλήτριες και δυο προπονήτριες και κριτές η Χαβιαροπούλου Αργυρώ και η Μωυσιάδου Κατερίνα. Στις Νεάνιδες αγωνίστηκαν με την Κιάτση Αικατερίνη, Αφένδρα Ευαγγελία, Μητριτώνη Άννα Μαρία και στις Κορασίδες με τις Μακροδημήτρη Δήμητρα Άρτεμις και Μιχαηλίδου Ελευθερία. Οι αθλήτριες αγωνιζόντουσαν την πρώτη ημέρα στα 2 βασικά τους όργανα και την δεύτερη ημέρα ήταν τα Τελικά Οργάνων οπού περνούσαν μόνο οι καλύτερες 6 αθλήτριες από κάθε κατηγορία.

Συγκεκριμένα η ΚΙΆΤΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (2004-2005 κατηγορία Α) αγωνίστηκε την πρώτη ημέρα στο πρόγραμμα με σχοινί όπου ήρθε 1η και πήρε χρυσό μετάλλιο με 13.200 βαθμούς, δείχνοντας ότι είναι παιδί αγώνων με πολλές δυνατότητες στο δεύτερο πρόγραμμα με κορίνες κατέλαβε την 5η θέση . Κατάφερε να περάσει 6η στο Σύνθετο Ατομικό και να εξασφαλίσει μια θέση στα τελικά οργάνων την επόμενη ημέρα. Στον τελικό της κατηγορίας έδωσε το καλύτερο της εαυτό στην κορδέλα όπου κατέλαβε την 3η θέση και πήρε χάλκινο μετάλλιο πίσω από το Ισραήλ και την Γαλλία.

Η μικρότερη της ομάδας ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (2008 κατηγορία Α) αγωνίστηκε την πρώτη ημέρα σε πρόγραμμα με μπάλα και σχοινάκι. Εκπληκτική ήταν η εμφάνιση της στο πρόγραμμα με μπάλα μάγεψε κριτές και θεατές με το ταλέντο της και πήρε την 1η θέση και το Χρυσό μετάλλιο. Στο πρόγραμμα με σχοινί είχε κάποιες ατυχίες με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 4η θέση μια ανάσα πριν το βάθρο. Με την εμφάνιση της κατάφερε να περάσει 6η στο Σύνθετο Ατομικό κερδίζοντας μια θέση στα Τελικά οργάνων για την επόμενη μέρα. Πραγματοποίησε το πρόγραμμα χωρίς όργανο και κατέλαβε την 5η θέση στον αγώνα.

Το πρώτο της αγώνα με τα χρώματα του Φιλίππου έδωσε η ΜΑΚΡΟΔΗΜΉΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΆΡΤΕΜΙΣ (2007 κατηγορία Α) με καινούρια προγράμματα σε στεφάνι και μπάλα και παρά τις μεγάλες αλλαγές κατάφερε να κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση στο πρόγραμμα με στεφάνι και να λάβει την 4η θέση αλλά μια ατυχία στο πρόγραμμα με μπάλα εκτός ταπί (7η) την άφησε έξω από τους τελικούς για την επομένη μέρα.

Οι Νεάνιδες πρώτης Χρονιάς Αφένδρα Ευαγγελία και Μητριτώνη Άννα Μαρία αγωνίστηκαν σε καινούρια κατηγορία με μεγαλύτερες και πιο δύσκολες απαιτήσεις πιο συγκεκριμένα:

Η ΑΦΕΝΔΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (2006 κατηγορία Α) αγωνίστηκε σε πρόγραμμα με μπάλα και κορδέλα. Έκανε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με κορδέλα με τσαχπινιά και νάζι και παρόλο που ήταν καινούριο όργανο γι αυτήν κατάφερε να βρεθεί 6η πολύ κοντά στο όριο της πρόκρισης. Ικανοποιητική ήταν και η εμφάνιση της στην μπάλα παρόλα αυτά η βαθμολογία δεν την βοήθησε να περάσει στα τελικά τις επομένης ημέρας .

Η ΜΗΤΡΙΤΩΝΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ (2006 κατηγορία Α) εκτέλεσε ένα πολύ δυνατό και αξιόλογο πρόγραμμα με σχοινί (9η ) με το δυναμισμό και το τσαμπουκά που την διακατέχει κατάφερε να σταθεί πολύ καλά δίπλα στις αθλήτριες του εξωτερικού εκτέλεσε όμως το όργανο με κορδέλα με κάποια λάθη με αποτέλεσμα να μείνει εκτός τελικούς.

Ο Πρόεδρος του τμήματος Παπανώτας Νίκος δήλωσε «Τα συγχαρητήρια μου στις αθλήτριές μας που για ακόμα μια φορά μας έκαναν περήφανους και στο εξωτερικό. Την περσινή χρονιά μας έφεραν πάρα πολλές διακρίσεις στην πόλη της Βέροιας και ελπίζω φέτος να έχουμε μεγαλύτερες επιτυχίες. Δύναμη του συλλόγου μας είναι η σωστή δουλειά και το αξιόλογο και κατηρτισμένο προπονητικό team (Μωυσιάδου Κατερίνα ,Χαβιαροπούλου Ηρώ και Michail Gherman).
Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε Όλους » .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69