tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έξι μετάλλια ο ΑΟΡΓ σε διασυλλογική συνάντηση

Στον διασυλλογικό αγώνα της ΑΕΓΣΒΕ που αποτελεί τον πρώτο επίσημο αγώνα για φέτος αγωνίσθηκαν το Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου οι αθλήτριες του ΑΟΡΓ Βέροιας πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις που προκάλεσαν εκκωφαντικό θόρυβο, πιστοποιώντας το εξαιρετικό αγωνιστικό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται.

Καταπληκτική εμφάνιση γεμάτη πάθος πραγματοποίησε η Καλοϊδου Κωνσταντίνα στην κατηγορία των κορασίδων, η οποία αν και ξεκίνησε τον αγώνα πάρα πολύ άσχημα στο πρόγραμμα με σχοινί, όπου βαθμολογήθηκε με μόλις 8950 βαθμούς, γεγονός που την άφησε από την αρχή πάρα πολύ πίσω στην γενική βαθμολογία, εκτέλεσε δυο άψογα προγράμματα σε στεφάνι και μπάλα, όπου βαθμολογήθηκε με το άριστα στην δυσκολία, συγκεντρώνοντας 12250 και 12350 βαθμούς αντίστοιχα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα δυο όργανα. Στο πρόγραμμα με κορίνες βαθμολογήθηκε με 11350 καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση, και κατάφερε να καταταγεί τελικά στην 2η θέση στον σύνθετο αγώνα με 44900 βαθμούς, ελάχιστα πίσω από την πρώτη για 0,35 βαθμούς.

Η πρωτοεμφανιζόμενη στην κατηγορία των νεανίδων Παυλιδου Μαρία – Στυλιανή, αγωνιζόμενη με έως και δυο χρόνια μεγαλύτερες και ποιο έμπειρες αθλήτριες, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας την 8η θέση με 37650 βαθμούς στον σύνθετο αγώνα. Παρά το παράξενο σύστημα κατάταξης που εφαρμόσθηκε για πρώτη φορά φέτος ήταν επίσης 2η στο πρόγραμμα με κορίνες με 11000 βαθμούς και 6η στο σχοινί με 9300 βαθμούς, δείχνοντας ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει και φέτος.

Επίσης πρωτοεμφανιζόμενη στην κατηγόρια των γυναικών αυτήν την φορά, η Χωματά Ελισάβετ επανέλαβε τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούσε ως νεανίδα. Κατέλαβε δυο τρίτες θέσεις σε μπάλα και κορδέλα με 11050 & 9650 βαθμούς, ενώ περιορίσθηκε στην 4η θέση στο στεφάνι και την 6η στις κορίνες μην μπορώντας να αποφύγει μικρά λαθάκια, καθώς και την 5η θέση στον σύνθετο αγώνα με 37900 βαθμούς δείχνοντας ότι έχει όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζονται για να πάει ακόμα ποιο ψηλά και να χτυπήσει , γιατί όχι, και την πόρτα της Εθνικής ομάδας.

Κάθε αγώνας έχει και τις ατυχίες του και σε αυτόν τον αγώνα η ατυχία χτύπησε την Δουλκεριδου Ελένη. Η κορασίδα του συλλόγου ξεκίνησε πολύ δυναμικά τον αγώνα στο στεφάνι και στο σχοινί, όπου βαθμολογήθηκε με 11350 & 10550 βαθμούς και κατέλαβε δυο πέμπτες θέσεις , αλλά ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία πριν τα τελευταία προγράμματα. Δοκίμασε να αγωνισθεί στις κορίνες αλλά σχεδόν κατέρρευσε μέσα στο ταπί και χρειάσθηκε η συνδρομή του γιατρού του αγώνα και φυσικά δεν αγωνίσθηκε στην μπάλα, γεγονός που της στέρησαν μια σχεδόν σίγουρη θέση στο βάθρο του σύνθετου αγώνα.

Ενθαρρυντικές εμφανίσεις από την Βέργου Σοφία και την Ιντου Αντωνία στις κατηγορίες των νεανίδων και κορασίδων αντίστοιχα όπου συμμετείχαν και οι δυο ως πρωτοεμφανιζόμενες, με εμφανή τα σημάδια του άγχους της πρεμιέρας που τις κράτησαν μακριά από τον καλό τους εαυτό, δίνοντας όμως υποσχέσεις με την εμφάνιση τους για καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Δήλωση του Προέδρου του ΑΟΡΓ Βέροιας κ Ευθυμίου Χωματά : "Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας και τις προπονήτριες Σανσαριδου Μαρία, Χωματα Κυριακή, Δίντση Βασιλική και την δασκάλα του μπαλέτου Natalia Knyazeva. Η δουλεία που κάνουν καθημερινά είναι πολύ σοβαρή. Τα αποτελέσματα του πρώτου αγώνα της φετινής σεζόν είναι εντυπωσιακά.

Ταρακούνησαν πολλούς οι εμφανίσεις της Καλοϊδου Κωνσταντινας, Δουλκεριδου Ελένης και Παυλιδου Μαρίας. Στεναχωρηθήκαμε όλοι για την Ελένη Δουλκεριδου. Η ζαλάδα που ένοιωσε δεν την άφησε να αγωνισθεί στα καλά της όργανα. Θα είχαμε και δεύτερη κορασίδα αθλήτρια μέσα στην τριάδα. Η Παυλιδου αν και πρώτης χρονιάς νεανίδα ήταν 8η καλύτερη στην Κ & Β. Ελλάδα και 3η καλύτερη της χρονιάς της (2006).

Εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα του Κυπέλλου Ελπίδων την Κυριακή στην Κωνσταντίνα και την Ελένη όπου συναντώνται οι 40 καλύτερες ελπίδες αθλήτριες της Βορείου και Νοτίου Ελλάδας σε έναν πανελλήνιο αγώνα". 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69