tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νίκες για τις γυναίκες και τις παγκορασίδες του Ποσειδώνα

Σπουδαία νίκη για τη νεανική ομάδα γυναικών του Ποσειδώνα Βέροιας. Μπροστά σε πολλούς φιλάθλους νίκησαν με 3-1 σετ την αξιόμαχη ομάδα της Νίκης Αιγινίου στο ΔΑΚ Μακροχωρίου. Τα κορίτσια της Βέροιας παίζοντας έξυπνα κυνήγησαν το αποτέλεσμα και δεν άφησαν περιθώριο στις αντίπαλες να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι. Το πλέον ευχάριστο είναι οι υποσχέσεις για το μέλλον που αφήνει η νεανική ομάδα και εμπνέει αισιοδοξία στο τεχνικό τιμ.

Τα σετ 25-12, 22-25, 25-19 και 25-21.

Από τις νικήτριες διακρίθηκαν οι Γρηγοριάδου Αρχοντή, Ζησιού Κορνηλία, Σαράφη Μαρία και Μαραβελάκη Ελένη.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Μπέη Βασιλική, Πάντσιου Ελένη, Ζησιού Κορνηλία, Τσιώτρα Μαρία, Σαράφη Μαρία, Γρηγοριάδου Αρχοντή, Κύρτσιου Αιμιλία, Μαγαλιού Βέρα, Τσανασίδου Ελβίρα, Βενετικίδου Αγάπη, Μουρατίδου Γωγώ, Μαραβελάκη Ελένη.

poseidonas pagkor2

Οι παγκορασίδες

Νέα νίκη οι παγκορασίδες του Ποσειδώνα Βέροιας. Αυτή τη φορά νίκησαν με 3-0 σετ την μαχητική ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους στο ΔΑΚ Μακροχωρίου. Τα νεαρά κορίτσια της Βέροιας είχαν ένα εύκολο απόγευμα αντιπροσωπευτικό της διαφοράς δυναμικότητας με την αντίπαλη ομάδα. Ο προπονητής του Ποσειδώνα χρησιμοποίησε όλα τα κορίτσια και έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την προσαρμογή τους στις ανάγκες του αγώνα.

Τα σετ 25-15, 25-16 και 25-14.

Από τις νικήτριες διακρίθηκαν οι Μαραβελάκη Ελένη, Μπονάνου Κατερίνα, Πάντσιου Βασιλική και Ισλαμίδου Χριστιάνα.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Αγγελοπούλου Κατερίνα, Μαραβελάκη Ελένη, Μπέη Βασιλική, Μπονάνου Κατερίνα, Τσανασίδου Ελβίρα, Γιδιώτη Ειρήνη, Λαζεκίδου Αναστασία, Σιδηροπούλου Ζωή, Τσανασίδου Ανδριάννα, Πάντσιου Βασιλική, Ισλαμίδου Χριστιάννα, Μωυσίδου Αρτεμία, Αναστασοπούλου Μεταξένια, Δούρδα Ελευθερία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69