tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου ο Ντίσιος – Πρόσκληση στο διεθνές μίτινγκ ISTAF 2026

Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, θα αγωνιστεί ο νεαρός αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας Νίκος Ραφαήλ Ντίσιος, μετά από την τιμητική πρόσκληση συμμετοχής που έλαβε από τους διοργανωτές του διεθνούς μίτινγκ International Stadium Festival (ISTAF) 2026! Το μίτινγκ θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Αυγούστου 2026, στο εμβληματικό Berliner Olympiastadion και θα συμμετέχει σημαντικός αριθμός από εξαιρετικούς αθλητές του Στίβου. 

Παράλληλα με τα αγωνίσματα του στίβου, θα διεξαχθούν και ορισμένα αγωνίσματα του Παρα Στίβου, όπως Σφαιροβολία F40/F41, αγώνες δρόμου αθλητών με αμαξίδιο, ειδικές κούρσες με αθλητές των Special Olympics κλπ. Με άλλα λόγια, μιλάμε για μια ολοκληρωμένη γιορτή αθλητισμού, ένταξης και συμπερίληψης που διεξάγεται ανελλιπώς από το 2004! 

Ο Ντίσιος, ο οποίος με επίδοση 11.70μ από την Ημερίδα των Σερρών στα τέλη Ιουνίου, βρίσκεται στην 4η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης Ανδρών (ηλικιακά ανήκει στην κατηγορία U20) στη Σφαιροβολία F41 θα ταξιδέψει στη γερμανική πρωτεύουσα με τον προπονητή του και Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Φερφέλη Κωνσταντίνο, με όλα τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης να καλύπτονται από τους διοργανωτές.

protonio ban egraf

color feel banner

meta morfo22

kyriazis

methodos orizontio

sidiropoulos

studio 69