Φίλιππος: Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στη Βουδαπέστη
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης

Με υψηλούς στόχους και μεγάλη διάθεση για διάκριση, η ομάδα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής του Φιλίππου ταξίδεψε στη Βουδαπέστη, όπου σήμερα και αύριο (20 και 21 Σεπτεμβρίου) διεξάγεται το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Οι αθλήτριες του συλλόγου θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προκριματικές εμφανίσεις, με στόχο την πρόκριση στους ημιτελικούς και, στη συνέχεια, στα μεγάλα τελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα αποτελείται από τις:
Γρηγοριάδου Κατερίνα
Ελμασλλάρι Μαρίλια
Μαλογιάννη Κατερίνα
Μπαρμπαρούση Αθηνά Σπυριδούλα
Νατσούρα Κλεονίκη
Πασχαλίδου Ηλιάνα
Την τεχνική καθοδήγηση έχει η προπονήτρια Ροδόπη Πινακούδη, ενώ στο πλευρό της αποστολής βρίσκονται και οι διεθνείς κριτές Ήρω Χαβιαροπούλου και Κατερίνα Μωυσιάδου, προσδίδοντας επιπλέον κύρος στην ελληνική παρουσία στη διοργάνωση.
Η συμμετοχή του Φιλίππου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αποτελεί σημαντική στιγμή για το σωματείο, που τα τελευταία χρόνια έχει σταθερά ανοδική πορεία στον χώρο της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής.